8.7 C
Judeţul Teleorman
miercuri, aprilie 24, 2024

Părintele copilului din Zimnicea declară: ”Fiul meu a avut o enterocolită, nu sindromul hemolitic”

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Copilul de numai 2 ani și 6 luni din Zimnicea, diagnosticat la Spitalul de Urgență din Alexandria cu ”suspiciune de sindrom hemolitic uremic” se află în afara oricărui pericol. Tatăl copilului a declarat, în exclusivitate pentru cotidianul Informația de Teleorman, că analizele efectuate în această seară la Spitalul ”Marie Curie” au arătat că este vorba despre o enterocolită, în niciun caz de sindrom hemolitic uremic.
”Imediat ce a ajuns la Spitalul din București, copilului i s-au recoltat probe, în vederea stabilirii diagnosticului. Analizele de laborator au arătat că nu este vorba despre sindromul hemolitic uremic, ci despre o enterocolită. Am transmis acest lucru și medicului de la Spitalul de Urgență din Alexandria. Ni s-a prescris un regim alimentar, fiul meu urmând a fi externat în cel mai scurt timp”, a declarat părintele.
Întrebat de cazul de la Turnu Măgurele, acesta a spus că nu are informații despre starea de sănătate a bebelușului de numai 7 luni.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Angajări în primăriile şi instituţiile din Teleorman. Se caută director medical, şofer, zidar, electrician şi mecanic auto

În următoarea perioadă, câteva instituţii publice şi primării din judeţul Teleorman vor organiza concurs pentru ocuparea unor funcţii declarate...

Articole similare