31.3 C
Judeţul Teleorman
joi, iunie 13, 2024

Neadaptarea vitezei la carosabilul umed a produs un accident în comuna Beciu

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Pe DJ 546, com. Beciu, jud. Teleorman a avut loc un accident rutier soldat cu victime omenești. În timp ce un bărbat în vârstă de 55 ani din com. Plopii Slăvitești, județul Teleorman conducea un autoturism pe DJ 546, com. Beciu, jud. Teleorman, din direcția com. Sprîncenata către com. Plopii Slăvitești, la km 37 + 200 m, la efectuarea unei curbe deosebit de periculoase către dreapta, din cauza vitezei neadaptate la un carosabil umed, a pierdut controlul volanului și a intrat în coliziune cu indicatorul ”curbă deosebit de periculoasă ” aflat pe acostamentul din partea stângă a direcției sale de deplasare, după care s-a oprit într-o ureche de pod din fața unui imobil.
În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto care a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest al cărui rezultat a indicat o valoare de 1,57 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În urma verificărilor s-a stabilit că cel în cauză avea permisul de conducere reținut și fără drept de conducere. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice”, conducerea unui vehicul având dreptul de a conduce suspendat și vătămare corporală din culpă, urmând a se propune soluție prin Parchet.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Senatorul Eugen Pîrvulescu are FLER! Cinci dintre candidații susținuți de acesta au câștigat fotoliile de primari

Senatorul Eugen Pîrvulescu are “mână bună”, atunci când vine vorba de identificarea unor candidați pentru funcțiile de primar. A...

Articole similare