15.9 C
Judeţul Teleorman
sâmbătă, iunie 15, 2024

BASCHET FEMININ. BCT-CST Alexandria a învins din nou pe UC-ICIM Arad şi se va bate pentru locul cinci în Liga Naţională

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Cum era de aşteptat, echipa de baschet feminin BCT-CST Alexandria s-a impus şi în jocul doi din seria confruntărilor pentru locurile 5-8 ale play-off-ului Ligii Naţionale, cu Universitatea Goldiş ICIM Arad. La Craiova, acolo unde alexăndrencele au fost “gazde în deplasare” pe tot parcursul campionatului 2015-2016, elevele antrenorului Mădălin Piperea au obţinut o victorie la fel de lejeră ca cea din prima partidă de la Arad, cu scorul de 88-52 (27-14, 24-9, 23-15, 14-14). Desigur, succesul din disputa dublă cu Universitatea Goldiş ICIM este departe de a fi o surpriză, pentru că, se ştie, adversarul întâlnit nu mai este în prezent ceea ce a fost, ca valoare, în sezonul regulat, dar şi în ediţiile precedente ale Ligii Naţionale.
Scorul, aparent mai strâns în comparaţie cu 80-25 în primul meci din municipiul bănăţean, nu are decât o singură explicaţie. Profesorul Mădălin Piperea a dat credit mai mare junioarelor de la CSS Alexandria, familiarizate deja cu confruntările de la nivelul senioarelor. Potrivit datelor statistice din transmisia live de pe site-ul Federaţiei Române de Baschet, tinerele sportive s-au aflat pe teren, cumulat, circa 71 de minute, marcând în total 18 puncte. Respectându-şi blazonul de baschetbalistă profesionistă, Elan Brown în aproximativ 32 de minute a reuşit 21 de puncte şi 21 (!) de recuperări, ceea ce înseamnă un nou double-double după cel din prima partidă de la Arad.
Pentru BCT-CST au jucat Elan Brown-21 puncte, Shanita Arnold-17 (5×3) p, Viorela Voicu-12 p,  Alina Chivu-8 p, Mihaela Mihai-6 (1×3) p, Beatrice Alaiba-6 p, Teodora Manea-6 p, Alina Podar-5 (1×3) p, Irina Enache-4 p, Eliza Ispas-3 (1×3) p, Tania Agache şi Lorena Candoi. La Universitatea Goldiş ICIM Arad au evoluat A.Mercea-18 (1×3) puncte, D.Moraru-13 (3×3) p, A.Bolţaşu-10 p, A.Manea-6 p, I.Ciorban-3 p, P.Gadarici-2 p, D.Spinean, A.Ţicău, D.Bupte şi C.Toht.
Aşadar, BCT-CST Alexandria se va bate în continuare pentru locurile 5-6 cu învingătoarea dintre Universitatea Cluj-Napoca şi Phoenix Galaţi. Deocamdată, în primul joc gălăţencele s-au impus în deplasare, surprinzător, cu 85-76.

ŞTEFAN STAN

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Deficiențe în alimentarea cu energie electrică, în 27 de localități din Teleorman. Echipele Distribuție Oltenia acționează pentru remedierea incidentelor

Începând cu data de 13 iunie, ora 17:00, județele din aria operațională Distribuție Oltenia au intrat sub incidența codului...

Articole similare