28.1 C
Judeţul Teleorman
luni, septembrie 25, 2023

Un primar cu greutate, din Teleorman, pus sub lupa DNA?

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Dacă DNA a lucrat și lucrează cu brio la dosarele marilor corupți cu notorietate națională, neținând cont de statutul politic și social al nimănui, în sensul că nimeni nu e mai presus de lege, începând din februarie își îndreaptă ținta și în teritoriu. Dosarele deja sunt pe masă. Nu se mai admite niciun corupt!
În Teleorman, sunt vizați câțiva oameni de afaceri și primari „grei”. Se verifică la sânge devizele de lucrări, unele dintre ele fiind „umflate” de câteva ori decât valoarea reală. De aici, comisioanele primite de coordonatorii de credite. În acest sens, DNA deține declarații ale unor martori și înregistrări fără echivoc.
Vom afla curând că cel puțin un primar, care stă excelent în sondajele de opinie, nu va mai avea voie să-și depună candidatura. O surpriză, într-adevăr, de proporții!
Un calcul preliminar efectuat de către specialiști din serviciile secrete arată că, începând din 1989 până astăzi, România a fost furată prin diverse inginerii financiare, licitații trucate sau lucrări încredințate direct, de exact suma de bani pe care țara noastră a contractat-o din exterior, ca datorie. Și că, dacă lucrurile mergeau normal, țara noastră avea unul dintre cei mai mari coeficenți de dezvoltare din Europa. De vină a fost exclusiv politicul, care a subordonat instituțiile statului, numind politruci în funcțiile cheie. O întreagă rețea mafiotă statală.
Revenind la „oile” noastre, să ne așteptăm la surprize de proporții și în Teleorman!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

În luna iulie, câştigul salarial mediu la nivelul judeţului Teleorman a fost de 3.278 de lei

Ultimul raport dat publicităţii de către Direcţia Judeţeană de Statistică Teleorman arată că, în luna iulie 2023, câştigul salarial...

Articole similare