8.7 C
Judeţul Teleorman
miercuri, aprilie 24, 2024

De la Poiana lui Iocan, la… Cârciuma lui Tamango!

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

tamango 1Întâlnirile unui grup de prieteni din Rădoieşti Vale, la intervale de două-trei săpătmâni, ne aduc aminte de atmosfera din celebra „Poiana lui Iocan”.
Iniţiatorul evenimentelor se numeşte Daniel Dincă, stabilit în Bucureşti, un fiu al satului, care se reîntoarce cu drag, printre cei dragi, acasă. Amfitrionul, Ionel Taschin, zis Tamango.
Discuţiile au loc la Cârciuma lui Tamango, unde se dezbat teme de actualitate, politică, sport, cultură, ultimele evenimente, pe plan local şi naţional, care s-au petrecut în periaoda de la ultima lor întâlnire.
Daniel Dincă, un împătimit de lectură de calitate, le aduce la cunoştinţă celor prezenţi ultima carte citită, prezentându-le-o.

Să nu vă închipuiţi că întâlnirile între prieteni sunt exclusiv…academice! Se bea un vin bun, pastrama şi gulaşul la tuci, preparat în faţa cârciumei, sunt la loc de cinste. Şi, de asemenea, se ascultă muzica preferată.
daniel dinca„Îmi place simplul, îmi plac oamenii, îmi place să comunic. Întâlnirile cu cei din satul meu mă fac să simt că exsit. Aici e rădăcina. Simţim nevoia de relaxare şi meditaţie. Aici e locul potrivit să-mi hrănesc sufletul şi să capăt noi energii. Deseori cumpăr cărţi şi le dăruiesc. Băieţii le citesc, apoi avem discuţii pe margine. Suntem puşi la punct cu toate evenimentele care se întâmplă în ţară şi în afară. Important este că ne contrazicem, că fiecare ţine la părerea lui şi stie să dea replici” ne-a declarat Daniel Dincă.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Angajări în primăriile şi instituţiile din Teleorman. Se caută director medical, şofer, zidar, electrician şi mecanic auto

În următoarea perioadă, câteva instituţii publice şi primării din judeţul Teleorman vor organiza concurs pentru ocuparea unor funcţii declarate...

Articole similare