25.1 C
Judeţul Teleorman
duminică, septembrie 24, 2023

Teodor Niţulescu bagă mortu-n curtea liberalilor teleormăneni

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

După o vacanţă prelungită, fără implicaţii politice, Teodor Niţulescu, fostul preşedinte al democrat-liberalilor din judeţ, îşi pregăteşte cu sârg intrarea triumfătoare în noul PNL. Negocierile cu privire la revenirea „en fanfare” au fost încheiate iar anunţul oficial pare o chestiune de timp. Până şi adversarii ex-preşedintelui au înţeles sensul corect al proverbului „rău cu rău, dar mai rău e fără rău”. Pentru că, nu-i aşa, indiferent de situaţie şi oricât ar încerca unii să-l „gareze pe linia moartă”, Teodor Niţulescu a reuşit şi va mai reuşi mult timp de acum încolo ca, la o mică strigare, să adune lângă el zeci de mii de oameni. Propunerea ca Niţulescu să facă parte din noua echipă, mai ales din cea pentru câştigarea Consiliului Judeţean, a venit din partea foştilor liberali. Duşmani cândva, aceştia au conştientizat că este singurul politician care deţine „otrava” împotriva PSD. Adevărul e că el a inventat veninul, dar şi antidotul în politica judeţeană!

Ex-liberalii au lăsat orgoliile la uşă şi, pentru binele formaţiunii politice, au închis ochii. În schimb, „marea schizmă” vine din tabăra foştilor colegi, mai precis a subalternilor, care ameninţă că vor renunţa la funcţiile deţinute dacă Niţulescu este „reactivat”. Drum bun! le urează o parte importantă din oamenii care formează, astăzi, PNL. Dacă în cazul unora Cel de Sus le va da gândul cel drept şi corect, în sensul că vor analiza şi gândi cu ochii minţii, în ceea ce-i priveşte pe alţii, drumul e deschis şi calea, bătută. Sunt maratonişti şi nimeni nu-i prinde ca să-i întoarcă din cale.

Supărarea vine pe fondul că Niţulescu, odată reîncadrat, nu va cuteza până nu va pune mâna pe organizaţia judeţeană iar pe unii să-i arunce ca pe o măsea stricată. Însă, răspunsul oficial a lui Teodor Niţulescu a fost că nu doreşte funcţii politice şi vine doar pentru a pune osul la treabă, pentru a câştiga Consiliul Judeţean, un mare offf al vieţii sale. În caz contrar, dacă instituţia nu va reveni liberalilor, Niţulescu a declarat că va renunţa la tot ce înseamnă politică. Ş-atunci, la ce bun această tevatură şi smiorcăială? Nu de alta, dar mămăismele din politică îşi au drumul lor bine stabilit… la groapa ecologică!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Articole similare