Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'zexit_init' not found or invalid function name in /home/r57863info/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 307
Suspiciune de TBC în cazul a şapte elevi de la Şcoala nr 4 din Alexandria - Informatia de Teleorman
13.5 C
Judeţul Teleorman
marți, octombrie 3, 2023

Suspiciune de TBC în cazul a şapte elevi de la Şcoala nr 4 din Alexandria

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

După ”citirea” rezultatului la testul cutanat de tuberculoză, alţi şapte elevi de la Şcoala nr 4 din Alexandria au fost trimişi la Institutul de Pneumoftiziologie ”Marius Nasta” din Bucureşti pentru analize suplimentare. Conform autorităţilor sanitare din judeţ, în cazul micuţilor există suspiciunea de TBC, un diagnostic cert urmând a fi pus numai după efectuarea unor investigaţii medicale. Până atunci, zeci de elevi au primit tratament profilactic, iar în fiecare zi se efectuează dezinfecţie în unitatea de învăţământ, fără a se perturba programul orelor de curs.

Mai trebuie precizat faptul că din cei 16 elevi trimişi săptămâna trecută la Institutul Nasta din Capitală, în cazul a patru s-a confirmat diagnosticul de tuberculoză.

Până la eradicarea focarului, Direcţia de Sănătatea Publică Teleorman monitorizează în permanenţă situaţia, demarând şi o sesiune de informare a tuturor elevilor din Şcoala nr. 4 privind prevenirea tuberculozei.

M.D.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Prognoza METEO pentru Teleorman. Probabilitatea de ploaie în zilele de 5 şi 6 octombrie şi după 12 octombrie

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o nouă estimare a evoluţiei valorilor termice şi precipitaţiilor, valabilă pentru următoarele două...

Articole similare