8.7 C
Judeţul Teleorman
miercuri, aprilie 24, 2024

Posibilităţi de angajare şi pe 1.600 de euro la Bursa Locurilor de Muncă

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Veste bună pentru şoferii de tir care sunt în căutarea unui loc de muncă sau care nu câştigă foarte bine: un angajator din Piteşti oferă zeci de locuri de muncă pentru salarii cuprinse între 1.400 şi 1.600 de euro. Firma respectivă va fi prezentă la Bursa Generală a Locurilor de muncă organizată de AJOFM Teleorman, joi, 14 aprilie, 2016, pentru a selecta şoferi pentru maşini de mare tonaj pentru transportul de mărfuri în comunitatea europeană. Agentul economic vizează şi pe cei cu mai puţină experienţă,  cărora le oferă o perioadă de pregătire de 1- 2 luni, bineînţeles, pe un salariu mai mic.
Potrivit direcorului  Teleorman, Nelu Oprea, la bursa locurilor de muncă vor mai fi oportunităţi de angajare şi în alte domenii de activitate: agricultură, construcţii, confecţii textile, alimentaţie publică şi altele. Potrivit acestuia, se preconizează că vor fi puse la dispoziţia şomerilor minim 300 de locuri de muncă.
Bursa Generală a Locurilor de Muncă este organizată la Casa de Cultură din Alexandria, dar şi la sediile locale ale AJOFM din Roşiori de Vede şi Turnu Măgurele, cu începere de la ora 9,00.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Angajări în primăriile şi instituţiile din Teleorman. Se caută director medical, şofer, zidar, electrician şi mecanic auto

În următoarea perioadă, câteva instituţii publice şi primării din judeţul Teleorman vor organiza concurs pentru ocuparea unor funcţii declarate...

Articole similare