28.1 C
Judeţul Teleorman
luni, septembrie 25, 2023

Ștrandul, perla Alexandriei

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Indiscutabil, Ștrandul din Alexandria reprezintă perla orașului. Investiția a meritat din plin. E o oază de petrecere a timpului liber și de divertisment. Condițiile nu sunt mai prejos decât cele ale unei stațiuni de pe litoralul românesc. Bazin de înot, cu dimensiuni olimpice, piscină destinată copiilor, jacuzzi, locuri de joacă pentru cei mici, minirestaurant cochet. Șezlonguri utilate cu salteluțe, dușuri moderne la orice pas, până și uscătoare pentru păr. O geometrie verde, marca Marioara Toțe (directorul ADP), de excepție. Nu exagerăm dacă afirmăm că totul este de vis.

Alexăndrenii sunt fericiți că au un asemenea loc pentru plajă și înot. Mulți dintre ei nu au posibilitatea să-și petreacă un concediu la mare. Aici, totul este la un preț minim.

Duminică, 26 iunie, în jurul orei 17. 00, însoțiți de Daniel Dobrică, șef serviciu administrare bază sportivă, am făcut un periplu prin această locație mirifică. Copiii sunt supravegheați în permanență de către cei doi salvamari. Ca totul să fie în ordine, agenții de pază patrulează printre cei prezenți. Există aici și un cabinet medical, dotat corespunzător, pentru a interveni în orice moment dacă este nevoie.

Numărul celor care veniseră să se bucure de soare și apă, până la ora amintită, era de 686 de persoane. Și încă mai soseau.

strand 3

strand 6

strand 4

strand 5

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

În luna iulie, câştigul salarial mediu la nivelul judeţului Teleorman a fost de 3.278 de lei

Ultimul raport dat publicităţii de către Direcţia Judeţeană de Statistică Teleorman arată că, în luna iulie 2023, câştigul salarial...

Articole similare