15.9 C
Judeţul Teleorman
sâmbătă, iunie 15, 2024

Pentru unii, mumă, pentru alții, ciumă: Crăciun a fost demolat. Ce pilă politică își construiește chioșc în buricul Alexandriei?!

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Alexandria, reședința de județ a Teleormanului, a devenit o urbe împestrițată. Ne referim la faptul că la intervale de timp scurte apar, precum ciupercile după ploaie, câte o clădire sau un chioșc, amplasate haotic, fără ase ține seama de o arhitectură regulată, în ton cu celelalte construcții. Baiul și mai mare este, în afara inesteticului, și cui aparțin „șandramalele”. Și de ce unii „câștigă” terenurile scoase la licitație iar altora nu li se prelungesc nici măcar contractele.

Alexăndrenii pot observa ușor, inclusiv pe centrul din spărtură de marmură al orașului, câteva dughene. Cu siguranță își aduc aminte că, în urmă cu ceva timp, lângă hotel  a existat un chioșc, cu program non-stop, înființat imediat după anii ’90. A aparținut unui domn, cunoscut nouă, tuturor, sub numele de Crăciun. Era singura lui afacere. Văduv, a muncit pe brânci să-și țină cele două fete în facultate și să-și asigure traiul zilnic. Când i s-a terminat contractul, a fost aruncat ca o măsea stricată. Nu i s-a mai prelungit, așa cum era normal. Nu s-a uitat nimeni la el. Degeaba a încercat să explice, să se roage. Pe omul ăsta l-am văzut plângând. I s-a comunicat că pe locul respectiv nu se va mai construi altceva, deoarce e amplasat în centru, lângă hotel și ar strica geometria arhitecturală. Zilele acestea, însă, pe vechiul amplasament se contsruiește un… chioșc! Ziarul nostru va demara o minianchetă. Ne interesează cine este beneficiarul, din ce gașcă face parte. Vom reveni cu amănunte.

Are o părere și primarul Victor Drăgușin?!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Deficiențe în alimentarea cu energie electrică, în 27 de localități din Teleorman. Echipele Distribuție Oltenia acționează pentru remedierea incidentelor

Începând cu data de 13 iunie, ora 17:00, județele din aria operațională Distribuție Oltenia au intrat sub incidența codului...

Articole similare