31.3 C
Judeţul Teleorman
joi, iunie 13, 2024

GRUPARE SPECIALIZATĂ ÎN TRAFIC DE DROGURI, DESTRUCTURATĂ

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate și procurorii D.I.I.C.O.T. din Teleorman au efectuat o percheziție domiciliară, în București, la locuința unei persoane bănuite de trafic de droguri de risc./ Trei membri ai unei grupări infracționale au fost reținuți, iar ulterior arestați preventiv.

La data de 22 iunie a.c., poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Teleorman și procurorii  D.I.I.C.O.T. – B.T. Teleorman au efectuat o percheziție domiciliară în București, pentru destructurarea unei grupări infracționale specializate în trafic de droguri de risc.

Din cercetări a reieșit că, de la începutul anului, cei în cauză ar fi comercializat droguri de mare risc în județul Teleorman și în București.

În urma percheziției, au fost ridicate 52 de grame de cannabis, 2 minicântare și 3 dispozitive de mărunțit.

Opt membri ai grupului infracțional au fost conduși la sediul D.I.I.C.O.T. – B.T. Teleorman, trei dintre ei fiind reținuți, iar ulterior arestați prevntiv.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Senatorul Eugen Pîrvulescu are FLER! Cinci dintre candidații susținuți de acesta au câștigat fotoliile de primari

Senatorul Eugen Pîrvulescu are “mână bună”, atunci când vine vorba de identificarea unor candidați pentru funcțiile de primar. A...

Articole similare