8.7 C
Judeţul Teleorman
miercuri, aprilie 24, 2024

(Puţin pamflet) „Volanul”, amuleta lui Vali Boboc…

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Mă, când râde băiatul ăsta, Boboc, zici că înfloresc ghioceii. Uiţi de iarnă şi-i dai flit gerului! Pupă-l Dumnezeu să-l pupe, mai are şi un prenume predestinat: Valentin. De la Valentines Day, în traducere neaoşă, „Ziua îndrăgostiţilor”.
Bun şofer! Învârte colacul mai ceva decât o brutăreasa coca! Ia viraje, pune frâna, bagă în marşalier… Gurile rele spun că aceste calităţi l-ar fi impresionat pe Dragnea, atunci când Vali îl plimba…nocturn pe baştanul roşu. Şi că i-ar fi zis: „Bă, tu eşti în stare să conduci şi o comisie în Parlament, ia sa te fac eu eligibil!!!” Şi l-a făcut. Deputat.
Nu numai că deţine arta zâmbetului, dar Boboc, altruist din fire, s-a gândit şi la binele semenului. Zice-se că ar fi cumpărat cu ceva timp în urmă o suprafaţă imensă de pământ, de la ştrand, pe ulicioara aia, înspre râul Vedea. A şi împrejmuit-o cu un gard ameţitor de înalt, să nu se poată căţăra curioşii pe el şi să-şi lase mucii pe-acolo. Eu nu am văzut, dar mi-au zis prietenii că ar împânzuit, la un moment dat, oraşul cu bannere pe care scria cu litere de-o şchioapă că vinde terenuri pentru construit case. Deci, omul se gândea la cei nevoiaşi, la cei care nu au un acoperiş sub cer. Cu toate acestea, n-a avut succes. Mai ştii, poate se gândeşte să doneze câteva, la o aşa inimă mărinimoasă!
În fine, sunt foarte atent să nu dau cu bâta în baltă, deoarece domnul deputat mai are şi defecte. Ce-i drept, foarte puţine. Se supăra repede pe presă şi te trage în judecată!
Tot din auzite, am înţeles că tare-i place viaţa de parlamentar şi ar vrea să repete încă un mandat. De ce, treaba lui. Personal nu ştiu cu ce s-a remarcat, nu ştiu să fi venit cu un proiect serios, în sprijinul cetăţenilor din colegiul domniei sale. Dar ce contează, colegii lui or fi mai breji?! Până la urma urmei, şi parlamentar e o meserie ca oricare alta. Ca de exemplu, covrigar. Infigi covrigi în coada câinelui.

Liviu B.

Articolul precedentE Dragnea în „horă”?
Articolul următorZărezeanul, la Călinești
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Angajări în primăriile şi instituţiile din Teleorman. Se caută director medical, şofer, zidar, electrician şi mecanic auto

În următoarea perioadă, câteva instituţii publice şi primării din judeţul Teleorman vor organiza concurs pentru ocuparea unor funcţii declarate...

Articole similare