34.6 C
Judeţul Teleorman
duminică, septembrie 24, 2023

(Puţin pamflet) „Volanul”, amuleta lui Vali Boboc…

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Mă, când râde băiatul ăsta, Boboc, zici că înfloresc ghioceii. Uiţi de iarnă şi-i dai flit gerului! Pupă-l Dumnezeu să-l pupe, mai are şi un prenume predestinat: Valentin. De la Valentines Day, în traducere neaoşă, „Ziua îndrăgostiţilor”.
Bun şofer! Învârte colacul mai ceva decât o brutăreasa coca! Ia viraje, pune frâna, bagă în marşalier… Gurile rele spun că aceste calităţi l-ar fi impresionat pe Dragnea, atunci când Vali îl plimba…nocturn pe baştanul roşu. Şi că i-ar fi zis: „Bă, tu eşti în stare să conduci şi o comisie în Parlament, ia sa te fac eu eligibil!!!” Şi l-a făcut. Deputat.
Nu numai că deţine arta zâmbetului, dar Boboc, altruist din fire, s-a gândit şi la binele semenului. Zice-se că ar fi cumpărat cu ceva timp în urmă o suprafaţă imensă de pământ, de la ştrand, pe ulicioara aia, înspre râul Vedea. A şi împrejmuit-o cu un gard ameţitor de înalt, să nu se poată căţăra curioşii pe el şi să-şi lase mucii pe-acolo. Eu nu am văzut, dar mi-au zis prietenii că ar împânzuit, la un moment dat, oraşul cu bannere pe care scria cu litere de-o şchioapă că vinde terenuri pentru construit case. Deci, omul se gândea la cei nevoiaşi, la cei care nu au un acoperiş sub cer. Cu toate acestea, n-a avut succes. Mai ştii, poate se gândeşte să doneze câteva, la o aşa inimă mărinimoasă!
În fine, sunt foarte atent să nu dau cu bâta în baltă, deoarece domnul deputat mai are şi defecte. Ce-i drept, foarte puţine. Se supăra repede pe presă şi te trage în judecată!
Tot din auzite, am înţeles că tare-i place viaţa de parlamentar şi ar vrea să repete încă un mandat. De ce, treaba lui. Personal nu ştiu cu ce s-a remarcat, nu ştiu să fi venit cu un proiect serios, în sprijinul cetăţenilor din colegiul domniei sale. Dar ce contează, colegii lui or fi mai breji?! Până la urma urmei, şi parlamentar e o meserie ca oricare alta. Ca de exemplu, covrigar. Infigi covrigi în coada câinelui.

Liviu B.

Articolul precedentE Dragnea în „horă”?
Articolul următorZărezeanul, la Călinești
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Articole similare