29.7 C
Judeţul Teleorman
joi, iunie 13, 2024

(puțin pamflet) Va deveni Dragnea membru al Uniunii Scriitorilor din România?!

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Dragnea se va prezenta în fața instanței, la ICCJ, pentru a fi audiat la următorul termen pe 23 februarie, privind dosarul cu referendumul. Nu știe nici vântul, nici pământul cu ce pedeapsă se va lăsa sau, Doamne ajută, va fi achitat. Până în prezent, e condamnat la un an cu suspendare.
Cum îl știm prevăzător și bine organizat, liderul PSD, pentru orice eventualitate, a scris deja trei cărți: „Inginerii financiare”, „Săracii sunt manipulabili” și „Seducția din mustață”.
Un capitol important din „Inginerii financiare” se referă la modul cum se obțin licitațiile trucate în capitalismul românesc. Aranjezi cu două, trei firme să se prezinte de formă, având oferte de preț aberante iar tu, cinstitul, oferi cel mai mic preț. Cel mai mic preț însemnând de câteva ori mai mult decât valoarea reală a lucrării. Dacă ești șmecher, după terminarea lucrării respective, mai adaugi încă 50% la devizul inițial cu „lucrări neprevăzute”. Asta înseamnă că deja ai devenit mafiot și un politician de marcă. Partidul te alege în cea mai înaltă funcție.
În „Săracii sunt manipulabili” întâlnim cea mai pertinentă analiză a societății românești de după Revoluția de la 1989. Ca să subordonezi mulțimea, trebuie s-o minți, să-i promiți marea cu sarea și s-o sărăcești. Dacă creezi locuri de muncă, omul se simte stăpân pe el, se deșteaptă și gândește. Așa că, ține-l pe ajutor social, dă-i în campania electorală niște cizme de la tovarășii noștri, chinezii, aruncă-i în bot un mic, o bere și un șorț din stambă pentru nevastă-sa! Ba promite-le că-i angajezi paznici la primărie și pe-alde fii-sa, asitente medicale la spital!
„Seducția din mustață” reprezintă arta de a cuceri. Și totul se face din mustață. Dacă vrei să cucerești o intelectuală, îți masezi buzele, astfel mustața joacă un rol meditativ, de concentrare, tic ce se traduce că ideea plutește undeva, în aer, iar tu o prinzi ca pe un fluture și o introduci în creier, la macerat. Dacă vrei să cucerești o pițipoancă, e foarte simplu: îi zâmbești din colțul mustății! În fine, dacă vrei o femeie de lux, scoți teancul cu euro, numai bancnote de câte 500, și îți vânturi mustața!
În caz că va primi cu executare, cele trei cărți îi vor reduce din pedeapsă. Și, cu siguranță, vor deveni best-seller, lucru ce îl va propulsa membru în USR!

Liviu B.

 

 

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Senatorul Eugen Pîrvulescu are FLER! Cinci dintre candidații susținuți de acesta au câștigat fotoliile de primari

Senatorul Eugen Pîrvulescu are “mână bună”, atunci când vine vorba de identificarea unor candidați pentru funcțiile de primar. A...

Articole similare