Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'zexit_init' not found or invalid function name in /home/r57863info/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 307
Oficial! Florin Titirişcă este candidatul PNL la primăria Alexandria - Informatia de Teleorman
19.4 C
Judeţul Teleorman
marți, octombrie 3, 2023

Oficial! Florin Titirişcă este candidatul PNL la primăria Alexandria

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Florin Titirişcă este candidatul liberalilor pentru primăria municipiului Alexandria. Decizia a fost adoptata astazi, de către Biroul Permanent Naţional al PNL.
După validare, Florin Titirişcă a declarat că mulţumeşte colegilor şi alexăndrenilor pentru încrederea acordată şi este convins că, împreună cu George Drăghici, va pune capăt celor 26 de ani de dictatura a PSD la conducerea municipiului reşedinţă de judeţ.
„Deja, săbiile electorale sunt ascuţite. Misiunea noastră nu este simpla, iar lupta va fi dura. Trebuie sa-i alungam pe toti acesti politicieni care au transformat Alexandria într-unul dintre cele mai sarace municipii din ţară, în care şomajul a atins cote alarmante”, a afirmat Florin Titirişcă.
Reamintim faptul că, săptămâna trecută, Eugen Pîrvulescu a fost validat de BPN al PNL pentru a intra în bătălia electorală de la Consiliul Judeţean Teleorman.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Prognoza METEO pentru Teleorman. Probabilitatea de ploaie în zilele de 5 şi 6 octombrie şi după 12 octombrie

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o nouă estimare a evoluţiei valorilor termice şi precipitaţiilor, valabilă pentru următoarele două...

Articole similare