15.9 C
Judeţul Teleorman
sâmbătă, iunie 15, 2024

Medalii de aur și bronz, obținute de alexăndreanul Mugurel Enache la Competiția Internațională de Karate SKDUN

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

karate 1Weekend-ul trecut a avut loc, în Bosnia, Competiția Internațională de Karate SKDUN, la care a fost selecționat și alexăndreanul Mugurel Enache, legitimat C.S. ALEX. Rezultatele foarte bune obținute în ultimii ani de tânărul alexăndrean l-au determinat pe președintele Federației Mondiale de Karate SKDUN, shihan Aurel Pătru, să-l selecționeze pentru această Cupă Internațională.
Elevul lui sensei Dincă Sorin a reușit să se impună atât la proba de kata, cât și la cea de kumite, câștigând o medalie de aur și una de bronz pentru delegația României.
„Încă de mic eram pasionat de artele marțiale, însă am reușit abia la vârsta de 13 ani să pășesc într-o sală de karate, iar acea sală a fost cea a Clubului ALEX DOJO, a lui sensei Dincă Sorin. De la primele ore de pregătire atmosfera și disciplina mi-au dat motivația de a mă autodepăși, lucru pe care am început să îl fac din ce în ce mai mult la fiecare antrement și care m-a ajutat, de asemena, și în activitatea școlară, deoarece sunt pasionat de informatică, unde particip la concursurile naționale. karate 4Referitor la activitea școlară, am câștigat anul trecut două locuri întâi la Infoeducație și GrepIT împreună cu colega și prietena mea Diana Marin, iar anul acesta sperăm să ajungem să ne calificăm la faza internațională a concursului Infomatrix.
Revenind la karate, în câțiva ani de la prima participare am reușit să obțin un palmares de 26 de medalii, dintre care 16 de aur, 1 de argint și 9 de bronz.
Pot spune că am reușit acest lucru datorită atmosferei din sala de antrenament a lui sensei. Karate este o disciplină de autoperfecționare și continuă muncă. În viitorul apropiat, sper să reușesc să mă impun la următoarea competiție Europeană ce va avea loc la Nurnberg, în Germania, și să câștig medalie de aur la probele de kata și kumite”, a declarat Enache Mugurel.

Graphic1

karate 2

karate 3

 

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Deficiențe în alimentarea cu energie electrică, în 27 de localități din Teleorman. Echipele Distribuție Oltenia acționează pentru remedierea incidentelor

Începând cu data de 13 iunie, ora 17:00, județele din aria operațională Distribuție Oltenia au intrat sub incidența codului...

Articole similare