17.2 C
Judeţul Teleorman
sâmbătă, iunie 15, 2024

DECLARAŢIE DE PRESĂ. Autorităţile din Teleorman încearcă să saboteze acţiunea de protest a PNL

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Autorităţile din Teleorman încearcă să saboteze acţiunea de protest anunţată de PNL Teleorman pentru marţi după amiază, începând cu ora 16.00, în faţa Prefecturii Teleorman. Cu toate că am cerut din timp toate aprobările necesare ni s-a refuzat dreptul legal de a protesta în faţa Prefecturii şi am fost trimişi în parcarea Consiliului Judeţean.
Protestăm public faţă de această acţiune de intimidare şi în dispreţul Constituţiei care prevede dreptul liber la protest. Acest lucru dovedeşte încă o dată că drepturile cetăţenilor sunt călcate în picioare în baronetul roşu al condamnatului penal Liviu Nicolae Dragnea, cel care conduce în continuare judeţul prin cozile de topor pesediste.
PNL Teleorman nu renunţă însă la acţiunea de protest chiar dacă este evident că se încearcă marginalizarea noastră.
Vom demonstra cerând guvernului României demiterea de urgenţă a prefectului PSD de Teleorman.
Chemăm alături de noi pe toţi cetăţenii judeţului. Este momentul să începem eliberarea Teleormanului de gaşca penală a lui Liviu Dragnea.
Ne puteţi ţine în parcarea Consiliului Judeţean, dar NU ne puteţi închide gura. Puteţi să călcaţi în picioare Constituţia, dar nu ne puteţi îngrădi dreptul legitim la protest.

Eugen Pîrvulescu
Copreşedinte PNL Teleorman

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Deficiențe în alimentarea cu energie electrică, în 27 de localități din Teleorman. Echipele Distribuție Oltenia acționează pentru remedierea incidentelor

Începând cu data de 13 iunie, ora 17:00, județele din aria operațională Distribuție Oltenia au intrat sub incidența codului...

Articole similare