35.8 C
Judeţul Teleorman
sâmbătă, iulie 13, 2024

La Dideşti, PSD-ul vrea să câştige primăria cu Marinete Florin, un fost puşcăriaş condamnat pentru viol şi perversiuni sexuale

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Adrian Gâdea şi PSD-ul din judeţ parcă şi-au pierdut minţile. Cum rezerva de cadre a partidul cu trei trandafiri se împuţinează pe zi ce trece, social democraţii scot în bătălia electorală pentru alegerile din luna iunie foşti condamnaţi la închisoare pentru viol şi perversiuni sexuale sau excolaboratori cu temuta Securitate de pe timpul lui Ceauşescu.

Este şi cazul din localitatea Dideşti, acolo unde preşedintele Adrian Gâdea l-a numit pe Marinete Florin candidat cu acte oficiale pentru primăria din comună. Până aici, lucrurile par normale, însă „fişa operativă” a lui Marinete scoate la iveală faptul că acesta a siluit o femeie să întreţină raporturi sexuale cu el. Aşa se face că, în anul 1991, hormonii candidatului Marinete Florin s-au dezlănţuit într-o adevărată „furtună biologică” şi, pe cale de consecinţă, „omul lui Gâdea de la Dideşti” a pus-o de un viol. 6 ani şi 6 luni de puşcărie cu executare, aceasta a fost pedeapsa pe care Marinete Florin a primit-o de la magistraţi pentru cea mai josnică faptă pe care o poate face un bărbat, aceia de a obliga o femeie să se culce cu el fără voia ei. Însă, aproximativ 7 ani de închisoare au fost insuficienţi pentru Marinete. O demonstrează cu vârf şi îndesat faptul, că la numai câteva luni din momentul în care a ieşit de la pârnaie, acesta nu s-a făcut băiat cuminte şi a continuat să încalce legea. Astfel, omul PSD-ului mai primeşte o condamnare de un an şi şase luni de puşcărie pentru faptul că, oprit în trafic de către poliţişti, Marinete Florin a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Iar cum lupul îşi schimbă părul dar năravul ba, ulterior, „şmecherul cu legitimaţie de partid” din Dideşti, candidat PSD la primărie, individ susţinut de Adrian Gâdea ca preşedinte al social democraţilor din judeţ, căci altfel nu se explică numirea lui, şi-a mai îmbogăţit „panoplia infracţională”. De data aceasta, Marinete Florin, prin societatea comercială din comună se pare că a pus în vânzare băuturi alcoolice şi ţigări contrafăcute. La vremea respectivă, surse judiciare au declarat că despre noua meserie infracţională a lui Marinete Florin oamenii legii aveau informaţii de luni bune de zile, fapt pentru care mai multe echipe ale poliţiei au descins la firma sa, oamenii legii pregătindu-i încă un dosar penal.

În urmă cu ceva timp, puşcăriaşul Marinete Florin a solicitat reabilitarea, dorind ca judecătoria să-l spele de păcate. Însă, magistraţii au făcut acest lucru doar pe hârtie, căci în realitate, nici Fluviul Dunărea nu-i poate spăla păcatele.

Este regretabil faptul că Partidul Social Democrat nu a înţeles că la ţară morala este sfântă, că cetăţenii au un comportament civilizat şi creştinesc, că merg la biserică în fiecare săptămână şi păstrează cu străşnici cele Sfinte şi că nu poţi cere oamenilor să voteze un candidat condamnat pentru viol şi perversiuni sexuale.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Trofeul Electricianului: Anul acesta, Locul I a fost revendicat de un ucenic electrician din județul Teleorman

Tinerii din programul Ucenic Electrician, desfășurat de Distribuție Oltenia, confirmă că viitorul energiei este pe mâni bune. Pentru al...

Articole similare