8.7 C
Judeţul Teleorman
miercuri, aprilie 24, 2024

Drăguşin cere evacuarea Casei de Cultură. O poveste cu final pentru… DNA!

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Scenariul după care primăria Alexandria a preluat Casa de Cultură pare mai degrabă unul pentru manualul DNA. Printr-o ordonanţă de urgenţă, dospită de Dragnea, pe vremea când era mare baştan prin Guvernul „pisoaşului” Ponta, edificiul cultural a trecut în administrarea primăriei. Procesele au tot curs, sindicatele de la Centru au tot ţipat. Fără rezultate pozitive pentru Uniunea Generală a Sindicatelor, proprietara de drept a clădirii. Dar cum deciziile instanţei nu se discută, ci se execută, primăria Alexandria s-a văzut proprietară asupra uneia dintre cele mai impunătoare clădiri din municipiul reşedinţă de judeţ.
Însă, ca la noi, la nimeni! În alte părţi, s-a demonstrat că oamenii nu sunt chiar atât de proşti. Sau, poate, de corupţi. Spre exemplu, Casa de Cultură din Sfântul Gheorghe este în paragină de ani buni de zile. Primăria nu poate pune gheara pe clădire pentru că nu-i permite legea. Şi nici Sindicatele. Alea nepătate. Nu ca la noi.
„Nu s-a reglementat situaţia patriomoniului fostului UGSR, fostei confederaţii a muncii. Dacă nu este reglementată astăzi printr-un act normativ, cred că este greu să se facă demersuri şi nimeni nu îşi va asuma demersul de transfer al unei proprietăţi spune Vasile Neagovici – preşedintele sindicatului CNSLR Frăţia, Covasna, citat de DIGI 24.
Revenind la subiectul Casei de Cultură din Alexandria, primăria, reprezentată de către Victor Drăguşin, a cerut evacuarea, ca urmare a proceselor câştigate. Evacuarea tuturor firmelor, sperăm! În primă instanţă, a câştigat. Reprezentanţii Casei de Cultură au făcut apel. Judecătorii urmează să decidă dacă apelul este justificat. Probabil, luna viitoare se va da verdictul. Unul previzibil, spun oamenii cunoscători. De acum încolo, zarurile sunt aruncate. Nimeni nu mai poate mişca ceva. Nici măcar un pai! Şi totuşi, ar mai fi o variantă. Babaul! Babaul DNA! N-ar strica o sesizare! Ce ziceţi domnilor de la Sindicate, vă bagaţi?

Albert M.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Angajări în primăriile şi instituţiile din Teleorman. Se caută director medical, şofer, zidar, electrician şi mecanic auto

În următoarea perioadă, câteva instituţii publice şi primării din judeţul Teleorman vor organiza concurs pentru ocuparea unor funcţii declarate...

Articole similare