24.1 C
Judeţul Teleorman
vineri, aprilie 12, 2024

La Tătărăştii de Sus, în august, septembrie, se vor demara lucrările pentru apă potabilă şi canal

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Proiectul depus la APDRP Târgovişte, de înfiinţare a sistemului pubic de alimentare cu apă şi canalizare, pentru comuna Tătărăştii de Sus, se află în stadiu de evaluare şi eligibilitate. Valoarea investiţiei este estimată la 2,5 milioane de euro, bani proveniţi sută la sută de la Comunitatea Europeană, fără ca primăria să investească măcar un leu. Lucrările proiectului vor demara cel mai târziu în luna august sau septembrie a acestui an, după procedura de licitaţie.
Tătărăştii de Sus este singura localitate din Teleorman care aparţine grupului de acţiune locală „Lunca Argeşului”. Anul trecut, în cadrul acestui GAL, s-a achiziţionat un buldo-excavator în valoare de 58.000 de euro, folosit la serviciul de salubrizare din cadrul primăriei. Proiectul următor va fi un teren de sport cu gazon sintetic, vestiare, spălător, de 100 de mii de euro.
„E de datoria fiecărui primar să găsească soluţii extrabugetare privind proiecte în folosul comunităţii. Să facem absolut totul ce depinde de noi pentru oamenii care au avut încredere şi ne-au dat votul. Eu, personal, nu vreau să le înşel aşteptările” ne-a declarat primarul Bogdan Dumitrescu.

Liviu B.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Accident pe raza localităţii Trivalea Moşteni. Un tânăr de 19 ani a decedat

Polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Videle au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și...

Articole similare