29.7 C
Judeţul Teleorman
joi, iunie 13, 2024

Criminalul din Tătărăşti, Marius Nicuşor Stănculescu, arestat preventiv pentru 30 de zile

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Magistraţii de la Tribunalul Teleorman au admis cererea procurorilor şi au dispus arestarea preventivă a inculpatului Marius Nicuşor Stănculescu. Acesta este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor şi va rămâne în arestul poliţiei judeţene până la începutul lunii martie.
„Admite propunerea Ministerului Public – Parchetul de pe lângă Tribunalul Teleorman. În baza dispoziţiilor art. 226 Cod procedură penală coroborat cu dispoziţiile art. 223 – 225 Cod procedură penală şi dispoziţiile art. 202 Cod procedură penală dispune arestarea preventivă a inculpatului Stănculescu Nicuşor – Marius pe o perioadă de 30 zile, începând cu data de 02.02.2016 şi până la data de 02.03.2016 inclusiv. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă faţă de inculpat. Cu drept de contestaţie în 48 ore de la pronunţare. Pronunţată în Camera de Consiliu astăzi 02.02.2016”, se arată în soluţia dată de judecătorul de drepturi şi libertăţi.
Reamintim că, la începutul săptămânii, locuitorii comunei Tătărăștii de Jos au rămas înmărmuriți și în același timp consternați când au aflat că un consătean de-al lor, Stănculescu Ștefan, în vârstă de 48 de ani, a fost pur și simplu decapitat cu ajutorul unei drujbe. După conflict (în jurul orei 00.30-01.00), Stănculescu Ștefan a părsit localul, îndreptându-se spre casă. La circa 150-200 de metri, a fost ajuns din urmă de către agresori, cu o mașină aparținând ROMTELECOM, condusă de Pavel Nicolae, angajatul respectivei societăți. Unul dintre ei a luat drujba din dotare (cu care tăia crengile copacilor pentru decongestionarea rețelei de telefonie), a pornit-o, ca după aceea să i-o înfigă pur și simplu în creștetul capului, astfel zburându-i creierii. Omul a decedat pe loc.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Senatorul Eugen Pîrvulescu are FLER! Cinci dintre candidații susținuți de acesta au câștigat fotoliile de primari

Senatorul Eugen Pîrvulescu are “mână bună”, atunci când vine vorba de identificarea unor candidați pentru funcțiile de primar. A...

Articole similare