28.1 C
Judeţul Teleorman
luni, septembrie 25, 2023

Decapitat cu drujba

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

În dimineața aceasta, locuitorii comunei Tătărăștii de Jos au rămas înmărmuriți și în același timp consternați când au aflat că un consătean de-al lor, Stănculescu Ștefan, în vârstă de 48 de ani, a fost pur și simplu decapitat cu ajutorul unei drujbe.
Victima se afla într-un bar din centrul localității și, pentru că a refuzat efectiv să primească o bere de la un grup de bărbați, a plătit cu viața.
Cazul se află în cercetare la Parchetul Județean. Cei patru suspecți sunt Pavel Nicolae ( 42 de ani), frații Stănculescu Nicușor Marius (28 de ani) și Stănculescu Florin Mihai (27 de ani), care nu sunt rudă cu victima, și Bărăgan Gilă Nicolae (45 de ani).
După conflict (în jurul orei 00.30-01.00), Stănculescu Ștefan a părsit localul, îndreptându-se spre casă. La circa 150-200 de metri, a fost ajuns din urmă de către agresori, cu o mașină aparținând ROMTELECOM, condusă de Pavel Nicolae, angajatul respectivei societăți. Unul dintre ei a luat drujba din dotare (cu care tăia crengile copacilor pentru decongestionarea rețelei de telefonie), a pornit-o, ca după aceea să i-o înfigă pur și simplu în creștetul capului, astfel zburându-i creierii. Normal, omul a decedat pe loc. (Vom reveni cu amănunte.)

Liviu B.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

În luna iulie, câştigul salarial mediu la nivelul judeţului Teleorman a fost de 3.278 de lei

Ultimul raport dat publicităţii de către Direcţia Judeţeană de Statistică Teleorman arată că, în luna iulie 2023, câştigul salarial...

Articole similare