31.6 C
Judeţul Teleorman
miercuri, iulie 24, 2024

„Botnița” lui Liviu

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Mi-e imposibil să-l înțeleg. Ori nu trăiește în realitate, ori atinge momente de paranoia. E vorba de Liviu Dragnea, care și-a pus opinia publică în cap, cu atât de odioasa lege a defăimării. Nimeni, niciodată, nu a primit atâtea înjurături îm mass-media și pe rețelele desocializare. Iar el continuă cu încăpățânare ca legea să treacă și de Camera Deputaților, după ce a trecut de Senat.

Românul, în general, lipsit de spirit civic, își varsă nervii prin comentarii și postări, mai ales pe facebook. Dragnea vrea să le interzică. Nu mai ai dreptul la opinie. Pe timpul comunismului, dacă cineva te pâra la securitate că ai înjurat regimul sau ai spus un banc cu Ceaușescu și paridul, erai pasibil de pușcărie. Acum, social-democrații te amendează cu un miliard de lei vechi.Îți pun pumnul în gură. Botniță. Cum pățeau țăranii în romanul „Desculț” al lui Zaharia Stancu. Nu este exclus ca boierul care apela la astfel de „tehnici” să fi fost vreun străbunic al lui Dragnea.

Așa cum am mai scris, președintele PSD a păstorit județul, din poziția de prefect și președinte al Consiliului Județean, timp de șaisprezece ani. Apoi, deputat, vicepremier, ministru. Nicio investiție, niciun loc de muncă în Teleorman, cel mai sărac județ! În schimb, dorește cu orice preț să ne aducă la tăcere.

Sunt opt milioane de cetățeni români care au pagini de socializare. Aici, își pot exprima liber gândurile. Majoritatea este împotriva lui Dragnea. Postacii au drept de vot. Nu vor ierta PSD-ul. Atunci, de ce ți-i pui, frate, în cap? Unde-ți este strategia? Gândește-te ce ai pățit cu Diaspora. Același lucru se va întâmpla și la alegrile parlamentare. De ce ții morțiș să treacă o lege aberantă?

Redau o postare a lui Viorel Pătrana (de pe facebook), pe care a intitulat-o „Prostia de plătește. Politic”:

„Când numărul utilizatorilor de facebook în România a depășit 8 milioane, cât de prost poți fi să vii cu o asemenea lege care, inevitabil, va crea reacții vehmente? Inteligența lui Dragnea l-a trădat. Deși împachetatî in, vezi Doamne, grija pentru a proteja grupurile și minoritațile religioase, etnice, culturale, sexuale etc. față de intoleranța și atingerea demnității umane, scopul subiacent este altul. Anul 2016 are o importanță capitală pentru partidele politice. Vor fi două scrutinuri de care va depinde soarta Romaniei în următorul deceniu. Electoratul utilizator de facebook, se știe, este majoritar de dreapta. Este electoratul educat, pe care nu-l poți păcăli cu găleți și pungi de mălai. Este, de asemenea, extrem de virulent la adresa clasei politice corupte. Pe care PSD-ul n-are nici cea mai mică speranță că si l-ar putea apropia. În schimb, ce ar putea să facă? Să-l inhibe, zic ei, să-i reducă din vocalitate. Agitându-i prin față spectrul unor amenzi aiurisante.

Liviule, Constituția României garantează drepturile, libertățile și demnitatea individului și, implicit, ale minorităților de orice fel. În Romania au fost și sunt pe rol sute de procese de calomnie soldate cu hotărâri de despăgubiri substanțiale pentru daune morale și de imagine. La CNCD se fac continuu plângeri pentru discriminare. Pentru ce trebuia sa vii tu cu o asemenea idioțenie? Stiu, ca politicienii să fie protejați de dezvăluirile depre hoțiile lor, care curg în torente ce nu se mai opresc. Vă deranjează, știu. Dar nu veți reusi. Lada de gunoi a istoriei scrie pe voi. Ați scris o pagină de istorie neagră. Dar, poate că e bine că ai făcut-o. Electoratul facebook-ist neutru a fost catalizat împotriva PSD-ului. Anulează prostia aia mai repede! Cum? Spune-le alor tăi s-o trântească în Parlament!”

spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Magistraţii de la Tribunalul Teleorman au decis arestarea unui bărbat acuzat de trafic de minori, proxenetism şi violenţă

Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Teleorman, împreună cu procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată...

Articole similare