29.7 C
Judeţul Teleorman
joi, iunie 13, 2024

Blestemul de a lucra pentru Ioan Nicolae. 200 de angajaţi de la Bio Fuel Zimnicea nu şi-au primit salariile de 3 luni

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

De frică să nu fie daţi afară, peste 200 de salariaţi ai fabricii Bio Fuel din Zimnicea acceptă să lucreze fără să primescă nici măcar un leu pentru munca prestată. Niciunul dintre ei nu a avut curajul să ceară socoteală conducerii. Motivul: orice reproş se lasă cu desfacerea contractului de muncă. Aşa că oamenii închid ochii în speranţa că , în curând, lucrurile se vor aşeza pe făgaşul normal şi îşi vor recupera drepturile salariale restante.

„Din noiembrie nu am mai primit salariile, deşi venim în fiecare zi la serviciu şi muncim ca nişte sclavi. Societatea este pe profit, nu este zi să nu avem ce lucra. Cu toate acestea, de trei luni aşteptăm să fim plătiţi. Nimeni nu are curajul să întrebe de salarii. Dacă o facem, ni se arată poarta. Într-un cuvânt, înghiţim umilinţa la locul de muncă“a declarat unul dintre angajaţi.

În urmă cu vreo câţiva ani, Ioan Nicolae se lăuda că investiţiile lui vor aduce bunăstarea la Zimnicea şi în localităţile limitrofe. Însă, după ce omul de afaceri a intrat în colimatoriul autorităţilor judiciare, prosperitatea a luat locul sărăciei.

„E un blestem să lucrezi pentru Ioan Nicolae. Doar şefii o mai duc bine în societăţile lui din Zimnicea. Lor nu le lipseşte nimic. Dacă le ceri 10 lei, să-ţi cumperi ceva de mâncare, spun că ultimii bani i-au dat la bancă. În schimb, vin la muncă în maşini de lux” a afirmat un alt salariat.

Bio Fuel Zimnicea nu este singura societate în care Ioan Nicolae îşi umileşte angajaţii. La ranch-ul pe care îl deţine în comuna Fântânele, oamenii nu au mai simţit mirosul banilor de luni bune. Mai mult, din cauza datoriilor, Cez a tăiat curentul electric. La fel stau lucrurile şi în baltă. În Balta Suhaia. Şi aici, curentul electric a fost întrerupt iar paznicii muncec pe datorie.

Autorităţile judeţene sunt depăşite de situaţie. În afară de consemnări, nimeni nu poate face nimic. În astfel de condiţii, cel mai probabil, într-un timp relativ scurt, mii deoameni vor îngroşa rândurile şomerilor din Teleorman, cel mai sărac judeţ din ţară.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Senatorul Eugen Pîrvulescu are FLER! Cinci dintre candidații susținuți de acesta au câștigat fotoliile de primari

Senatorul Eugen Pîrvulescu are “mână bună”, atunci când vine vorba de identificarea unor candidați pentru funcțiile de primar. A...

Articole similare