29.7 C
Judeţul Teleorman
joi, iunie 13, 2024

Bărbatul din Lița, snopit în bătaie de 3 tineri, este ținut în viață cu ajutorul aparatelor

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Viața bărbatului din Lița, snopit în bătaie, duminică, atârnă de un fir de ață. Costel Deboveanu este internat la Spitalul Universitar din Capitală iar starea de sănătate este una critică. Conform declarației unui vecin, medici spun că omul are mici șanse de supraviețuire, din cauza faptului că organele vitale i-au fost afectate, la momentul acesta fiind ținut în viață doar de aparate. Multiplele leziuni nu permit doctorilor să intervină chirurgical.
După tragicul eveniment, mai mulți polițiști au scormonit zona în care se bănuia că a fost agresat bărbatul. Cetățenii afirmă că se cunosc agresorii, după ce oamenii legii ar fi găsit un telefon mobil ce aparține unuia dintre făptași. Acesta și frații săi sunt cunoscuți ca ”smardoii” localității Lița. Au băgat spaima în comună, mulți dintre cetățeni căzându-le pradă.
Purtătorul de cuvânt al IPJ Teleorman a confirmat faptul că există un cerc de suspecți. Inspectorul principal Teodora Dragole a precizat că o echipă de polițiști va merge la Spitalul Universitar pentru a lua declarație de la victimă. Evident, în momentul în care starea de sănătate va permite acest lucru.

C.R.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Senatorul Eugen Pîrvulescu are FLER! Cinci dintre candidații susținuți de acesta au câștigat fotoliile de primari

Senatorul Eugen Pîrvulescu are “mână bună”, atunci când vine vorba de identificarea unor candidați pentru funcțiile de primar. A...

Articole similare