24.1 C
Judeţul Teleorman
vineri, aprilie 12, 2024

Candidatul PNL pentru Primăria Alexandria, Florin Titirişcă, faţă în faţă cu greutăţile alexăndrenilor

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Candidatul PNL pentru Primăria Alexandria, Florin Titirişcă a început o acţiune prin care ia pulsul realităţii în care trăiesc locuitorii reşedinţei de judeţ. În acest sens, acesta şi-a propus să meargă în fiecare zonă sensibilă a oraşului, pentru a purta un dialog cu locuitorii care sunt nevoiţi să trăiască cu anumite lipsuri. Zona Peco, cartierul 100 şi 200 au fost printre primele vizitate.
,,Mă leagă multe amintiri de zona 200. Aici am copilărit, în blocul 205. Acum a devenit un cartier uitat de lume şi de autorităţi: blocurile sunt deteriorate, spaţiile verzi aproape că au dispărut, locurile de parcare sunt inexistente. Este multă mizerie şi multă dezamăgire. Oamenii şi-au pierdut orice speranţă că cineva le va mai asculta problemele şi îi va ajuta să le rezolve. La fel ca toţi alexăndrenii, locuitorii din Zona 200 au nevoie de un trai decent şi de condiţii normale de viaţă! Vom începe renovarea şi reabilitarea termică în cartierele în care situaţia este dezastruoasă. Zona 200, la fel şi zona 100, reprezinta o prioritate pentru mine. Alexandria are nevoie de schimbare!”, scrie Florin Titirişcă pe pagina sa de facebook.

Geanina Rizea

titirisca 1

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Accident pe raza localităţii Trivalea Moşteni. Un tânăr de 19 ani a decedat

Polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Videle au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și...

Articole similare