15.9 C
Judeţul Teleorman
sâmbătă, iunie 15, 2024

Primarul Victor Drăguşin face lumină în cazul ,,afacerii Pirelli”

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Situaţia lucrărilor la Sala de Sport de la Şcoala nr. 7, “Afacerea Pirelli” şi prezentarea sondajului de opinie realizat de Avangarde, au fost principalele subiecte abordate de primarul Victor Drăguşin în cadrul unei conferinţe de presă.
Conform declaraţiilor, la Şcoala nr.7, în prezent se află o echipă pentru a pune în funcţiune instalaţia de climatizare.Au fost obţinute avizele de la ISU şi în aproximativ două zile echipa se va întruni şi, dacă vor constata conformitatea, se va încheia procesul de predare-primire cu unitatea de învăţământ.
Despre firma Pirelli, Victor Drăguşin, informează că a transmis o adresă oficială prin care a solicitat şi a şi primit un răspuns din partea conducerii pe mail. Conform răspunsului oferit de Mihaela Ionuş, se pare că Alexandria nu a fost o locaţie potrivită pentru desfăşurarea activităţii, motiv pentru care nu s-au purtat discuţii în acest sens. Reprezentanţii firmei au avut de ales între Caracal, unde exista o fabrică de anvelope şi Slatina. Au optat pentru a doua variantă, în anul 2004, graţie fabricilor de cord şi cabluri adiacente şi preexistente, văzute ca avantaj industrial strategic mai mare decât ceea ce orice altă locaţie ar fi putut oferi.
Ca ultim subiect discutat a fost rezultatul unui sondaj de opinie realizat de Avangarde în noiembrie2015 ,prin care cetăţenii oraşului Alexandria şi-au exprimat părerea în diverse aspecte ce ţin de activitatea instituţiilor publice dar şi de percepţia cetăţenilor asupra problemelor municipiului de judeţ. Suma alocată a fost de 20 000 lei.

Geanina Rizea

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Deficiențe în alimentarea cu energie electrică, în 27 de localități din Teleorman. Echipele Distribuție Oltenia acționează pentru remedierea incidentelor

Începând cu data de 13 iunie, ora 17:00, județele din aria operațională Distribuție Oltenia au intrat sub incidența codului...

Articole similare