Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'zexit_init' not found or invalid function name in /home/r57863info/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 307
Pe la noi prin Teleorman, cazuri şi (ne)cazuri - Informatia de Teleorman
28.3 C
Judeţul Teleorman
sâmbătă, septembrie 30, 2023

Pe la noi prin Teleorman, cazuri şi (ne)cazuri

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Dețineau ilegal arme

Luni, 22.02.2016, polițiștii din cadrul Serviciului A.E.S.P. au organizat şi executat o acţiune pe linia respectării prevederilor art. 342 din N.C.P, privind regimul armelor si munitiilor pe raza localităților Plosca și Roșiorii de Vede, depistând două persoane în neregulă.Un bărbat în vârstă de 43 ani,din Roșiorii de Vede,nu depusese pistolul neletal la un armurier autorizat în termen de 10 zile de la expirarea perioadei de valabilitate a permisului de armă.Un alt cetățean, în vârstă de 88 ani,din Plosca, deținea ilegal la domiciliu o armă neletală din categoria armelor supuse autorizării.
Pe numele celor doi au fost întocmite dosare penale conform art. 342 din Cod Penal, pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor, urmând a se propune soluție prin Parchet.

 

A fost prins puștiul de 15 ani, care a sustras 4700 de lei dintr-o locuință

Polițiștii din Roșiorii de Vede au continuat cercetările privind comiterea unei infracțiuni de furt de la locuința unui bărbat din localitate. Persoane necunoscute au pătruns în interior, de unde au sustras 4700 lei. În urma investigațiilor și verificărilor efectuate, a fost identificat autorul,în persoana unui minor în vârstă de 15 ani din localitate.
Se continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor comiterii faptei, urmând a se propune soluție prin Parchet.

 

La furat de țeavă!

În ziua de 22 februarie,polițiștii din cadrul Secției nr. 9 – Poliție Rurală Videleau acționat în vederea prevenirii și contracarării sustragerilor de piese și subansamble ale instalațiilor petroliere active și dezafectate, existente pe raza comunelor Blejești și Cosmești. Astfel,a fost depistat, pe D.J. 601 B, pe raza comunei Cosmești, un bărbat în vârstă de 52 de ani,din comuna Gălăteni, care transporta cu un vehicul 20 de bucăți de țeavă tubing, având lungimea de 2,60 m și diametrul de 3 inch fiecare. .În urma cercetărilor s-a stabilit că bunurile fuseseră sustrase din zona parcului petrolier nr. 28, aflat pe raza comunei Cosmești.
Țevile au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor și restituirii către societatea vătămată.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, urmând ca la definitivarea cercetărilor să se propună soluția prin Parchetul Videle.

 

Vindea pește pe stradă…

Polițiștii din municipiul Alexandria au depistat pe strada Dunării din localitate un tânăr în vârstă de 27 ani din Viișoara, care comercializa pește din specia caras și crap fără a deține acte de proveniență.
Întreaga cantitate de pește a fost ridicată și predată reprezentanților D.S.V.S.A. Alexandria pentru a fi denaturată.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,Comercializare fără documente legale a peștelui”, urmând a se propune soluție prin Parchet.

 

Conduceau autoturisme neînmatriculate

Luni, 22 februarie, polițiștii din municipiul Alexandria au depistat un tânăr în vârstă de 29 de ani, din Smârdioasa, în timp ce conducea un autoturismpe strada Dunării din Alexandria,autoturism care nu era înmatriculat în circulație, autorizația de circulație fiind expirată din data de 16.02.2016.
Aceiași polițiști au depistat pe DN 51, pe raza localității Poroschia, un bărbat în vârstă de 42 de ani, din Alexandria, în timp ce conducea un autoturism, cu toate că avea autorizația de circulație provizorie expirată din data de 13.02.2015.
De asemenea, în aceeași zi, a fost prins în trafic un tânăr de 25 de ani, din Frăsinet, care conducea un autoturism tot fără a avea valabilă autorizația de circulație.
În toate cele trei cazuri, au fostîntocmite dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat”, urmând a se propune soluție prin Parchet.

 

Prins la volan, fără permis de conducere

În ziua de 22.02.2016, polițiștii din Turnu Măgurele, aflându-se într-o acțiune pe DJ 546, pe raza satului Olteanca, comuna Segarcea Vale,au depistat un bărbat în vârstă de 30 ani din Lița, în timp ce conducea un autocamion fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, autocamionul fiindu-i încredințat pentru a fi condus de către un bărbat în vârstă de 69 de ani.
În cauză s-a întocmit dosar penal, urmând a se propune soluție prin Parchet.

 

A intrat într-un copac

Luni, 22 februarie,polițiștii din Videle au fost sesizați prin apelul de urgență 112 cu privire la faptul că pe strada Progresuluidin localitate a avut loc un accident rutier.
În baza celor sesizate,s-au constatat următoarele:
În timp ce un tânăr în vârstă de 20 de ani, din Videle,conducea un autoturismpe strada Progresului, din direcția Crevenicu cătreVidele,a pierdut controlul autoturismului, izbindu-se de un copac de pe partea stânga în sensul său de mers.
În urma evenimentului a   rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto, care a fost transportat cu ambulanța la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest,rezultatul fiind 0,19 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În cauză a fost întocmit dosar penal, urmând a se propune soluție prin Parchet.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Gaze naturale, în zeci de comune din Teleorman. Ordinul privind aprobarea listei localităților și sumele alocate a fost semnat

Veste bună pentru cetățenii din Teleorman. Ministrul Dezvoltării a semnat ordinul privind aprobarea listei obiectivelor de investiții și sumele...

Articole similare