Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'zexit_init' not found or invalid function name in /home/r57863info/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 307
În stare de comă, şi-a recunoscut agresorii: „Nu mai da Florine, nu mai da, Mariane”! - Informatia de Teleorman
19.4 C
Judeţul Teleorman
marți, octombrie 3, 2023

În stare de comă, şi-a recunoscut agresorii: „Nu mai da Florine, nu mai da, Mariane”!

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Costel Deboveanu, un bărbat din Liţa, în vârstă de 65 de ani, se zbate între viaţă şi moarte la Spitalul Universitar din Bucureşti.
El a fost găsit într-o baltă de sânge, cu capul spart, în propria-i locuinţă, duminică, 21 februarie. Soţia, Ioana, plecase cu o zi înainte la Islaz, unde mai are o proprietate. Pentru că nu i-a raspuns la numeroasele apeluri telefonice, s-a hotărât să se întoarcă de urgenţă la Liţa. Spre surprinderea ei, a găsit uşa de la intrare în casă, încuiată. A reuşit să pătrundă printr-o altă intrare. Bărbatul a apucat să-i zică doar „staţi liniştiţi”, apoi nu a mai scos o vorbă. Femeia, care a crezut iniţial că a fost lovit de cal, a sunat la 112. Când a ajuns la Spitalul din Turnu Măgurele, pacientul se afla în stare de inconştienţă. A fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Alexandria, unde a fost supus analizelor la tomograf. Pentru că avea creierul inundat de sânge, s-a hotărât internarea lui la secţia „neurochirurgie” a Spitalului Universitar din Bucureşti.
Singurele cuvinte pe care Costel Deboveanu le-a rostit, într-un moment halucinant, la Spitalul din Turnu Măgurele, au fost: „Nu mai da Florine, nu mai da, Mariane!”.
Se pare că posibila victimă ar fi avut, în toamna anului trecut, conflicte cu câţiva săteni şi i s-ar fi dat foc casei.
Cazul se află în cercetare, urmând ca omenii legii să decidă dacă este vorba despre tentativă de omor sau lovituri şi alte violenţe. Vom reveni cu amănunte.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Prognoza METEO pentru Teleorman. Probabilitatea de ploaie în zilele de 5 şi 6 octombrie şi după 12 octombrie

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o nouă estimare a evoluţiei valorilor termice şi precipitaţiilor, valabilă pentru următoarele două...

Articole similare