Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'zexit_init' not found or invalid function name in /home/r57863info/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 307
Trafic de droguri în Teleorman. 6 persoane reţinute - Informatia de Teleorman
28.3 C
Judeţul Teleorman
sâmbătă, septembrie 30, 2023

Trafic de droguri în Teleorman. 6 persoane reţinute

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate şi procurorii D.I.I.C.O.T. din Teleorman au efectuat 7 percheziţii, pe raza judeţelor Teleorman, Ilfov şi Bucureşti, la locuinţele mai multor membri ai unei grupări infracţionale specializate în trafic de droguri. Şase dintre aceştia au fost reţinuţi şi ulterior arestaţi.
Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Teleorman şi procurorii  D.I.I.C.O.T.-B.T. Teleorman au efectuat, la data de 19 februarie a.c., 7 percheziţii domiciliare, în judeţele Teleorman, Ilfov şi Bucureşti, pentru destructurarea unei grupări infracţionale specializate în trafic de droguri de risc.
Din cercetări a reieşit că, din luna noiembrie 2015 şi până prezent, cei în cauză ar fi comercializat droguri de risc pe raza judeţelor Teleorman, Bucureşti şi Ilfov. De la imobilele percheziţionate au fost ridicate 500 de grame de cannabis, 16.300 de lei, 3.115 euro, 3 minicântare, 7 mărunţitoare, 5 laptopuri, o tabletă, memory stick-uri, telefoane mobile şi carduri de memorie.
Treisprezece membri ai grupului infracţional au fost conduşi la sediul D.I.I.C.O.T.-B.T. Teleorman, şase dintre ei fiind reţinuţi. În urma prezentării la instanţa de judecată, aceştia au fost arestaţi preventiv, pentru 30 de zile.
Acţiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Gaze naturale, în zeci de comune din Teleorman. Ordinul privind aprobarea listei localităților și sumele alocate a fost semnat

Veste bună pentru cetățenii din Teleorman. Ministrul Dezvoltării a semnat ordinul privind aprobarea listei obiectivelor de investiții și sumele...

Articole similare