23 C
Judeţul Teleorman
duminică, septembrie 24, 2023

Pe la noi prin Teleorman, cazuri şi (ne)cazuri

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Transport ilegal de carne şi brânză din Roşiori spre Bucureşti

În ziua de 20.02.2016, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice și ai Serviciul Rutier din Inspectoratul de poliție județean Teleorman, cu sprijinul medicilor veterinari din cadrul D.S.V.S.A. Teleorman au organizat o acțiune pe linia respectării legalității regulilor generale de comerț pe raza mun. Alexandria, fiind identificat un bărbat în vârstă de 48 de ani din mun. Roșiorii de Vede care transporta către mun. București aproximativ 1.000 Kg carcasă de bovine și ovine și 170 kg brânză telemea de bovine, produse pentru care nu deținea documente de proveniență, într-un autoturism care nu era destinat pentru astfel de operațiuni.
În cauza a fost aplicată sancțiune contravențională conf. H.G. 984/2005 în valoare de 720 lei, dispunându-se totodată și confiscarea produselor în valoare de 17.265 lei.

 

La plimbare prin Alexandria cu maşina radiată

Polițiștii din municipiul Alexandria au depistat un bărbat în vârstă de 36 ani din com. Orbeasca, jud. Teleorman, în timp ce conducea un autoturism pe strada Negru Vodă din Alexandria, autoturism care era radiat din circulație din data de 19.11.2014.
În cauză s-a întocmit dosar penal, urmând a se propune soluție prin Parchet.

 

Accident la Vârtoape

În timp ce un tânăr în vârstă de 21 ani din com.Vârtoape, jud.Teleorman conducea un autoturism pe DJ 703, în direcţia de mers Gărăgău – Vârtoape, din cauza neatenţiei în conducere a pierdut controlul autoturismului şi a intrat într-un stâlp de electricitate.
Din accident a rezultat rănirea conducătorului auto care a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcoolscop, rezultatul fiind 0,23 mg/ l alcool pur în aerul expirat În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmând a se propune soluție prin Parchet.

 

Un tânăr din Peretu prins băut la volan

În ziua de 20.02.2016, polițiștii Serviciului Rutier Teleorman au depistat un bărbat în vârstă de 34 ani din com. Peretu, județul Teleorman în timp ce conducea o autoutilitară pe DE 70, în localitatea Peretu cu toate că se afla sub influența băuturilor alcoolice.
Rezultatul testării cu aparatul etilotest a indicat o valoare de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care conducătorul auto a fost condus la spital unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, urmând a se propune soluție prin Parchet.

 

Prins fără permis pe raza comunei Nanov

Polițiștii Serviciului Rutier Teleorman au depistat în ziua de 21.02.2016 un tânăr în vârstă de 20 ani din com. Nanov în timp ce conducea un autoturism pe D.E. 70, în loc. Nanov, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Deasemenea, întrucât cel în cauză prezenta halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 1,05 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care i-au fost recoltate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, urmând a se propune soluție prin Parchet.

 

Trasport ilegal de lemne tăiate din pădurea Fatana

În ziua de 20.02.2016, polițiștii din cadrul Secției 12 Poliție Rurală Zimnicea, împreună cu jandarmi din cadrul I.J.J.Teleorman au depistat doi bărbați în vârstă de 26, respectiv 30 de ani, ambii din com. Bujoru, jud. Teleorman în timp ce transportau cu un atelaj hipo lemne din specia salcie care au fost tăiate ilegal din padurea Fatana.
Materialul lemnos a fost ridicat de la cei doi, în cauză întocmindu-se dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de “ tăierea, ruperea, distrugerea, degradarea ori scoaterea din rădăcini fără drept de arbori, puieți, lăstari din fondul forestier național indiferent de forma de proprietate” , urmând a se propune soluție prin Parchet.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Articole similare