31.3 C
Judeţul Teleorman
joi, iunie 13, 2024

Alătură-te CEZ! Stinge lumina în Ora Pamântului și economisește energie în mod sustenabil

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Susținătorii mișcării modiale de ocrotire a planetei vor stinge luminile sâmbată, 19 martie, în intervalul orar 20:30 – 21:30, iar CEZ va contoriza economia realizată la consumul de energie electrică, în municipiile din aria sa de operare.

Grupul CEZ în România a făcut o tradiție din a participa în mod activ la evenimentul Ora Pamântului, care se află la a 8 a ediție.
Vom contribui la această inițiativă prin monitorizarea în stații a consumului de energie din timpul acțiunii în cele șapte municipii reședință de județ din aria noastră de operare (Pitești, Craiova, Târgu Jiu, Drobeta Turnu Severin, Slatina, Alexandria și Râmnicu Vâlcea) și vom compara valorile înregistrate cu cele obținute în săptămâna anterioară, în aceeași zi și același interval orar.
În anul 2015, rezultatele au arătat o diminuare a consumului de energie electrică cu 13.206 kWh, adică aproximativ 88.000 de becuri de 150 W au fost stinse.
În 2016, România participă sub acceași deviza „Dăruiește naturii din energia ta!” la evenimentul global Earth Hour, alături de peste 7.000 de orașe din mai mult de 160 de țări.
Fă din economisirea energiei electrice un mod de viață!
Economisirea energiei electrice ar trebui sa facă parte din viața noastră de zi cu zi și să fie practicată mai mult de o ora în fiecare an.
Grupul CEZ în România vine cu idei și îți oferă sfaturi care îți aduc o economie importantă la factură, dar aduc și o reducere a cantității de dioxid de carbon emis în atmosferă la producerea energiei electrice. Intră în casa CEZ și vezi cum să folosești fiecare aparat din casă ca să nu ai pierderi de energie: http://www.cezinfo.ro/portal-eficienta/casuta-eficienta.
Nu uita ca energia vine de la noi toți!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Senatorul Eugen Pîrvulescu are FLER! Cinci dintre candidații susținuți de acesta au câștigat fotoliile de primari

Senatorul Eugen Pîrvulescu are “mână bună”, atunci când vine vorba de identificarea unor candidați pentru funcțiile de primar. A...

Articole similare