31.3 C
Judeţul Teleorman
joi, iunie 13, 2024

Nepăsare și indolență: Unii turneni cred că primar este tot Mohanu!!!

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Locuitorii municipiului Turnu Măgurele sunt din ce mai în ce mai aproape de Claudiu Crăcea, candidatul PNL la fotoliul de primar,de ideile lui. Conștientizează problemele cu care se confruntă și au încredere că li se vor rezolva.

 

„Africa” municipiului…

După părerea (întemeiată) a candidatului liberal, e inadmisibil ca o parte a populației să nu aibă acces la niște condiții minime de civilizație:

„În cartierul Măgurele , pe străzile Călmățui , Islazului , Salcâmilor , Izvorului , Duzilor și Doinei, condițiile de trai sunt de neimaginat pentru un municipiu. Cu excepția străzii Călmățui,oamenii trăiesc ca pe câmp. Fără canalizare, fără gaze, fără apă. Cu toate ca au fost mințiți din 4 în 4 ani, timp de 20 de ani, încă mai au speranță. Canalizarea se află în apropiere, apa la fel, terenul permite, cheltuiala nu este mare, de ce nu se poate?!Probabil pentru că banii sunt cehltuiți pentru realizarea „Marei cârpeli (prosteală)” electorală, adica îi pot cheltui mai „eficient”…!”

 

Sunt turneni care consideră că tot Mohanu e primar!!!

Primarul Dănuț Cuclea încă nu a auzit de cartierul Odaia. Probabil îi place teribil de mult să stea la birou (!):

„În cartierul Odaia, pe strazile Trandafirilor, Câmpului, George Coșbuc, Mărășești, Pomilor, Aurora, Tineretului,am discutat cu locuitorii de aici despre problemele cu care se confruntă și ce așteptări au de la viitorul primar. Domnule primar, ar trebui să treceți și dumneavoastră pe acolo pentru că cei mai mulți nu vă cunosc nici numele sau cred că primar este tot Mohanu!”

 

Traficul greu le… îngreunează viața

O problemă stringentă este și anularea traficului greu care se desfășoară haotic, casele oamenilor având de suferit:

„Pe străzile Tudor Vladimirescu, Argeș și Luncii, locuitorii reclamă faptul că mașinile de mare tonaj folosesc aceste străzi ca linie de centură. Le-am spus că închiderea inelului de centură, pe la UVCP , face parte din programul meu. Astfel,strazile enumerate, plus strada Libertății vor scapa de traficul greu.”

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Senatorul Eugen Pîrvulescu are FLER! Cinci dintre candidații susținuți de acesta au câștigat fotoliile de primari

Senatorul Eugen Pîrvulescu are “mână bună”, atunci când vine vorba de identificarea unor candidați pentru funcțiile de primar. A...

Articole similare