29.7 C
Judeţul Teleorman
joi, iunie 13, 2024

Ajunsă la culmea răbdării, o femeie din Roşiori vrea să-şi pună capăt zilelor

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Răcaru Aurica este o doamnă în vârstă de 68 de ani, din municipiul Roşiorii de Vede. A trăit adevărate drame. Soţul, fost poliţist, a decedat în urmă cu 18 ani, într-un accident de circulaţie, în comuna Peretu. Soarta a făcut ca la zece ani diferenţă, băiatul, Mihai Marian Răcaru, să-şi piardă viaţa tot într-un accident de circulaţie, la o sută de metri distanţă de unde se întâmplase tragedia cu tatăl lui.
Doamna Răcaru nu are linişte nici acum. Conflictele cu vecinii, şi nu puţine, o pun pe drumuri la instituţiile statului. Ne-a declarat că este înjurată şi şicanată tot timpul. Ba că i s-a furat portofelul cu bani din casă, ba că i se ascunde intenţionat corespondenţa şi i se înţeapă cauciucurile la autoturism. Şi încă multe alte necazuri. A făcut plângeri la poliţie, la Ministerul de Interne şi a înaintat şase dosare la instanţele de judecată. La rându-i, a fost dată în judecată şi i se cer două sute de milioane de lei vechi despăgubiri materiale şi morale. Dacă nu i se rezolvă problemele, e hotărâtă să-şi pună capăt zilelor.
Avocatul domniei sale ne-a declarat: „În acest moment există mai multe sesizări adresate instituţiilor statului, cât şi procese pe rolul instanţelor de judecată. Aşteptăm să vedem ce se întâmplă.”

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Senatorul Eugen Pîrvulescu are FLER! Cinci dintre candidații susținuți de acesta au câștigat fotoliile de primari

Senatorul Eugen Pîrvulescu are “mână bună”, atunci când vine vorba de identificarea unor candidați pentru funcțiile de primar. A...

Articole similare