29.7 C
Judeţul Teleorman
joi, iunie 13, 2024

Un șofer din Măgura a evitat o tragedie de proporții!

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

În această dimineață, în jurul orei 6.30, a fost evitată o tragedie de proporții. Un microbuz care transporta 13 călători din Alexandria către București a fost acroșat de remorca unei autoutilitare. În urma impactului, șase persoane au fost transportate de urgență la un spital din Capitală. Cinci dintre ele au suferit atacuri de panică iar a șasea, leziuni în zona capului.
Pasagerii respectivi sunt teleormăneni, angajați ai unei firme bucureștene. Șoferul microbuzului, în vârstă de 40 de ani, din Măgura, a observat că remorca autoutilitarei se bălăngăne și și-a luat măsuri de precauție în ultimul moment, astfel evitând o tragedie.
Purtătorul de cuvânt al IJP Giurgiu, comisar șef Cristian Șuță, ne-a declarat în exclusivitate: „Din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum, carosabilul fiind umed, șoferul autoutilitarei a intrat, din fericire, cu remorca în spatele microbuzului. Vă imaginați ce se întâmpla dacă impactul era frontal!”

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Senatorul Eugen Pîrvulescu are FLER! Cinci dintre candidații susținuți de acesta au câștigat fotoliile de primari

Senatorul Eugen Pîrvulescu are “mână bună”, atunci când vine vorba de identificarea unor candidați pentru funcțiile de primar. A...

Articole similare