Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'zexit_init' not found or invalid function name in /home/r57863info/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 307
Zorinel Niculcea, la al treilea mandat de prefect - Informatia de Teleorman
16.2 C
Judeţul Teleorman
marți, octombrie 3, 2023

Zorinel Niculcea, la al treilea mandat de prefect

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

În contradicție cu ceea ce se spune, ziua de 13 aprilie a fost una norocoasă pentru Zorinel Niculcea, fost prefect de Teleorman, în două mandate. În ședința de Guvern, premierul Dacian Cioloș l-a numit prefectul județului Giurgiu.

Contactat telefonic, Zorinel Niculcea a declarat că nu știe data la care va fi învestit în funcție, dar crede că evenimentul va avea loc până la sfârșitul săptămânii curente. Întrebat despre noul loc de muncă, acesta a pus că a fost ”în vizită” la prefectura din Giurgiu de două ori, în 2007 și 2012.

”Probabil, în cursul săptămânii voi locui la Giurgiu. Este imposibil să fac naveta zilnic între Roșiorii de Vede și Giurgiu, din pricina distanței dar și a regulilor impuse unei astfel de funcții. Voi merge acasă la sfârșit de săptămână”, a afirmat prefectul Zorinel Niculcea.

Despre prioritățile mandatului, Înalt Funcționarul Public a precizat că alegerile locale din iunie reprezintă principala preocupare.

”Însă, după opt runde de alegeri, ca prefect al județului Teleorman, cred ca am suficiență experiență”, a concluzionat noul prefect.

Reamintim faptul că printr-o decizie definitivă a Curţii de Apel Bucureşti, din data de 3 decembrie 2015, Zorinel Niculcea a fost reintegrat în funcţia de inspector guvernamental, în cadrul Secretariatului General al Guvernului României. La vremea respectivă, magistraţii au decis ca Niculcea să primească „despăgubiri egale cu diferenţa dintre salariul cuvenit pentru funcţia deţinută anterior emiterii deciziilor contestate şi salariul aferent funcţiei ocupate în prezent, de la data eliberării din funcţie şi până la reintegrarea efectivă”.

M.D.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

SPORTIVII DE LA CSM ALEXANDRIA KARATE AU REPREZENTAT ROMÂNIA CU SUCCES LA MONDIALELE DE KARATE SKDUN DIN GRECIA

În perioada 29.09-01.10.2023, Sala Sporturilor "Tasos Kampouris Kanithou" din Chalkida, Grecia a găzduit ediţia a 30-a CAMPIONATULUI MONDIAL de...

Articole similare