31.3 C
Judeţul Teleorman
joi, iunie 13, 2024

Florin Titirişcă, candidat PNL pentru funcţia de primar: „Vino să construim împreună viitorul Alexandriei!”

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Alexăndrenii conştientizează din ce în ce mai mult că pe 5 iunie, data alegerilor locale, o schimbare majoră trebuie să aibă loc. Oferta lui Florin Titirişcă, candidat la funcţia de primar din partea PNL, atrage. Proiectele domniei sale, realiste, sustenabile vin în întâmpinarea nevoilor şi aspiraţiilor cetăţenilor. Pentru că într-un oraş unde nu-ţi poţi găsi un loc de muncă, oricât ai încerca, într-un oraş unde banul public a devenit bătaie de joc, e nevoie de atragerea investiţiilor, lucru la care liberalul se pricepe cel mai bine.

A sosit timpul ca şi votanţii să fie pragmatici, să gândească serios la viitorul oraşului, la dezvoltarea lui economică. Nu să fie manipulaţi de nişte „texte” care se repetă din patru în patru ani.

Lozinca lui Florin Titirişcă este una decentă, cu mesaj precis: „Primarul oraşului tău. Vino să construim împreună viitorul Alexandriei!”.

Un om care a demonstrat de-a lungul timpului cum se dezvoltă o afacere pe baze sănătoase, fără implicarea banului public, un om care a ştiut să creeze atâtea locuri de muncă, ştie ce trebuie făcut pentru concitadinii săi. Candidatura la funcţia de edil-şef pentru reşedinţa de judeţ nu e o ambiţie politică sau personală, ci o dorinţă mai degrabă: de ce Alexandria, un municipiu aflat la 80 de kilometri de Bucureşti, să nu devină un nod economic de importanţă majoră, când totul este posibil, dacă te implici cu adevărat?

Cortul pentru semnături, aflat în faţa sediului unde îşi are cabinetul de consilier local, a fost asaltat zilele acestea de alexăndreni. Oamenii vor cu orice preţ schimbarea.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Senatorul Eugen Pîrvulescu are FLER! Cinci dintre candidații susținuți de acesta au câștigat fotoliile de primari

Senatorul Eugen Pîrvulescu are “mână bună”, atunci când vine vorba de identificarea unor candidați pentru funcțiile de primar. A...

Articole similare