31.3 C
Judeţul Teleorman
joi, iunie 13, 2024

Victor Drăguşin îşi pune mintea la conservare. Gândeşte cu picioarele!

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

În plină campanie electorală, primarul municipiului Alexandria ”s-a pus cu burta” pe lucrările de modernizare ale urbei. Un pic de praf în ochii alegătorilor nu strică. Şi la propriu, şi la figurat. Poate, ”omul de lângă tine” le mai ia minţile oamenilor şi îi convinge să mai pună ştampila de vot pe el. A rupt în două mai toate trotuarele de pe străzile Tudor Vladimirescu şi 1 Decembrie, în aşa hal încât dacă nu îţi calculezi cu grijă paşii, îţi rupi picioarele din cauza craterelor şi a bolovanilor din ciment. Parcă, zic unii, nu s-a folosit picamerul, ci o copie fidelă a bombei ce a lovit Hiroshima. Muncitorii au o misiune sigură şi imperativă: cantitate în loc de calitate.

Conştient că bordura nu se plantează la fel ca laleaua, Victor Drăguşin a adus salahori de prin alte judeţe. Se observă de la o poştă că nu sunt neaoşi. Unii, chiar au confirmat. Se acţionează haotic. Ici se începe, dincolo se continuă. Fără plan şi fără logică. O demonstrează imaginile. Pe strada 1 Decembrie, schiţa a uitat să specifice că la toate casele este obligatoriu cale de acces. Spre exemplu, la numărul 163 B nu există intrare. În grabă, proiectantul nu a observat că în zonă sunt două proprietăţi: 163 şi 163 B. A acţionat în devălmăşie. Acum, proprietarul de la 163 B s-a trezit că nu are pe unde să iasă din curte. În disperare de cauză, a bătut la uşa primăriei. S-a plâns funcţionărimii. Deocamdată, fără ecou. Ascultacii i-au promis că situaţia se va rezolva. Când şi cum, nu se ştie! Că, de, aşa se întâmplă când alegi să îţi pui mintea la conservare şi foloseşti picioarele!

lucrare 3

lucrare 1

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Senatorul Eugen Pîrvulescu are FLER! Cinci dintre candidații susținuți de acesta au câștigat fotoliile de primari

Senatorul Eugen Pîrvulescu are “mână bună”, atunci când vine vorba de identificarea unor candidați pentru funcțiile de primar. A...

Articole similare