24.1 C
Judeţul Teleorman
vineri, aprilie 12, 2024

Tânără de 18 ani șantajată de un bărbat din Poeni cu publicarea unor imagini compromitățoare

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Polițiștii ilfoveni efectuează trei percheziții domiciliare pentru probarea activității infracționale a doi bărbați, bănuiți de șantaj.

La data de 18 mai a.c., polițiști din cadrul Poliției orașului Bragadiru, în baza autorizațiilor emise de către Judecătoria Cornetu, efectuează trei percheziții la locuințele a două persoane, care ar fi șantajat o tânără, de 18 ani, din localitatea Ciorogîrla.

Conform sesizării, formulate la data de 16 mai a.c., cei doi, în vârstă de 19, respectiv 20 de ani, în perioada 2014-2016, ar fi șantajat-o pe tânără cu publicarea unor imagini compromițătoare cu aceasta, pe un site de socializare.

Perchezițiile sunt efectuate în județul Ilfov (localitățile Ciorogîrla și Chiajna) și județul Teleorman (localitatea Poeni).

Cei în cauză vor fi conduși la sediul Poliției orașului Bragadiru pentru audieri, urmând a fi formulate propuneri procedurale către parchet și instanța de judecată.

Pentru completarea probatoriului,de la domiciliile celor doi, polițiștii au ridicat telefoane mobile și memory stick-uri.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Accident pe raza localităţii Trivalea Moşteni. Un tânăr de 19 ani a decedat

Polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Videle au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și...

Articole similare