15.9 C
Judeţul Teleorman
sâmbătă, iunie 15, 2024

Trei tineri, ”meseriași” în furtul de mașini și din locuințe, au fost reținuți

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale al Poliției municipiului Turnu Măgurele au identificat, în apropierea uzinei U.V.C.P., un autoturism marca OPEL ASTRA CARAVANA, furat în noaptea de 10/11.09.2016 dintr-o parcare aflată pe raza municipiului.

Continuând cercetările, polițiștii au reușit să identifice autorii faptei, trei tineri cu vârste de 19, 21 și 22 ani, din care unul cu domiciliul în județul Argeș si ceilalti din Turnu Magurele  care, profitând de faptul că reclamantul proprietar a doua autoturisme a uitat geamul portierei deschis la unul din autoturisme, au sustras cheia de la celalalt care se afla in torpedoul masinii, au  folosit autoturismul, dupa care l-au  abandonat.

De asemenea, în urma investigațiilor efectuate, a reieșit faptul că cei trei sunt autorii a altor 12 infracțiuni rămase inițial cu autori necunoscuți comise pe raza municipiului atât din locuințe, în special cele aflate la parter, cât și din autoturisme.

In fapt, profitând de faptul că proprietarii apartamentelor lăsau ferestrele deschise, pătrundeau în interior  de unde sustrăgeau bunuri de valoare, proprietarii aflându-se în interior unde dormeau.

În timpul cercetărilor a rezultat faptul că cei trei sunt autorii ai furtului  autoturismelor Dacia Solentza de pe raza orașului Ștefănești, județul Argeș și municipiul București, ambele fiind abandonate pe raza localității Traian.

Față de cei trei s-a luat măsura reținerii pe o perioadă de 24 h, urmând a fi prezentați intanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Deficiențe în alimentarea cu energie electrică, în 27 de localități din Teleorman. Echipele Distribuție Oltenia acționează pentru remedierea incidentelor

Începând cu data de 13 iunie, ora 17:00, județele din aria operațională Distribuție Oltenia au intrat sub incidența codului...

Articole similare