24.1 C
Judeţul Teleorman
vineri, aprilie 12, 2024

”Hackerii” din Teleorman au scăpat basma curată. Procurorii antimafia i-au lăsat în libertate

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Mare tam-tam pentru nimic. Cam asta se poate spune despre acțiune procurorilor de la Serviciul Teritorial Teleorman al DIICOT. După cum am relatat, miercuri, procurorii antimafia au desfășurat o acțiune de mare amploare, ce nu s-a mai văzut pe meleagurile noastre, pentru aducerea la audieri a mai multor ”infractori” din spațiul electronic virtual. Până după orele prânzului, mașinile de poliție, pline cu ”hacheri”, ”urlau” de parcă ar fi căzut bomba atomică în municipiul reședință de județ. Într-adevăr, 16 persoane au fost aduse la sediul DIICOT din județ. Trei nu au fost de găsit.

După mai multe ore de audieri, timp în care în arestul poliției se puneau cearșafuri curate pentru noii locatari, aceștia au fost lăsați în libertate, procurorii neavând suficiente probe pentru reținerea lor. Așa că, spor la treabă, pirați ai informaticii! Sunt puhoaie întregi de străini prostuți ce abia așteaptă să fie fraieriți! Luați-le banii și aduceți-i în țară. Să bubuie economia românească. E mare nevoie de verzișori!

”Începând cu anul 2010 până în prezent, cei în cauză au accesat fără drept, sisteme informatice postând licitații fictive pe internet cu autoturisme de diverse mărci, încasând prețul bunurilor fără ca acestea să existe în realitate și să fie transmise cumpărătorului. Până în prezent au fost identificate 136 victime, în marea lor majoritate cetățeni americani și canadieni, prejudiciul fiind de aproximativ 1 milion $”, se arăta în comunicatul procurorilor.

C.R.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Accident pe raza localităţii Trivalea Moşteni. Un tânăr de 19 ani a decedat

Polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Videle au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și...

Articole similare