29.7 C
Judeţul Teleorman
joi, iunie 13, 2024

Teleormanul, printre județele cu cei mai puțini homosexuali

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Numărul homosexualilor e în creștere și-n țara noastră. Conform unei statistici care nu s-a dat publicității, Teleormanul ocupă ultimele locuri la acest capitol, la nivel național. Cei mai mulți pederasti se află în București. Sunt numeroase țări care au acceptat căsătoria între persoane de același sex. Deputatul Remus Cernea a vrut să legifereze acest act. Biserica Română Ortodoxă strânge semnături ca termenul „familie” din Constituție să fie substituit cu sintagma „căsătorie între un bărbat și o femeie”.

Președintele Vladimir Putin a promulgat o lege care pedepsește orice act de propagandă homosexuală. Actorul fracez, Alain Delon, a declarat că „Ne-am născut pentru a iubi o femeie, pentru a-i face curte. Nu pentru a remorca un bărbat și a ne lăsa seduși de el!”. Părerile sunt împărțite. Cert este un lucru: Biblia interzice cu desăvârșire relațiile între persoanele de același sex, considerându-le un păcat grav împotriva firii.

Iată și câteva păreri pe marginea acestui subiect controversat:

Michaela Melenkova, farmacist manager: „Eu nu am nimic cu homosexualii. Sunt niște oameni bolnavi. Se nasc cu dismorfism sexual. Diferențierea sexuala a hipotalamusului are loc între lunile 3-6 de sarcină. Depinde cu ce cantitate de androgeni e bombardat hipotalamusul fătului. Daca e vorba de o cantitate mica de androgeni, atunci nucleul dimorfic sexual din aria preoptică a hipotalamusului e mai mic decât normal și individul care se va naște va avea creier de femeie și va fi atras de bărbați. La femei (lesbiene) e invers. Nu există încă tratament.
Nu sunt de acord însă cu casătoriile între persoane de același sex, deoarece, într-o societate, persoanele bolnave nu trebuie să-și impună comportamentul. La fel, mâine, poimaine și alți bolnavi cu comportament anormal vor cere legiferarea ciudățeniilor lor.”

Călin Cârmaciu, doctor: „Se bate din ce în ce mai des și mai mult taraba prin UE, recte „lumea civilizată”, despre căsătoria homosexuală, respectiv, căsătoria a două persoane de același sex, ba unii zic „de același gen”. În primul rând, este necesar de a face distincția dintre termenii „sex” și „gen”. Există, încă unanim acceptat, două sexe, respectiv masculin și feminin. Nu intrăm în detalii anatomo-fiziologice, întrucât nu aici este disputa. Referitor la gen, mai nou, se recunosc șase genuri, respectiv, pe lângă genurile corespunzătoare sexelor masculin și feminin, au mai apărut genurile gay, lesbian, bisexual și transsexual, așa-numiții GLBT. Merită subliniat faptul că promotorii acestei noi clasificări au reușit deja să o introducă în legislație, inclusiv în România, întrucât, deja nu se mai vorbește despre sexe, ci despre genuri, ceea ce este fundamental greșit, atâta timp cât existența celor două sexe nu a fost pusă de nimeni la îndoială și nu a fost contrazisă științific de nimeni. A urmat apoi desființarea noțiunilor de tată și mamă, fiind și acestea înlocuite de substitutele „părinte 1” și „părinte 2”. De ce asemenea aberații? Simplu, pentru a desființa și conceptul de familie, căci dacă nu mai există sexe, ci doar genuri, și nu mai există mamă și tată, ci doar părinți 1 și 2, însăși noțiunea de familie devine un nonsens. De aici și până la legalizarea căsătoriei între un părinte 1 și un părinte 2, care sunt de anumite „genuri”, nu mai e decât un pas. Probabil că noțiunea de familie va fi și ea înlocuită cu cea de „uniune consensuală” și gata, căsătoria va conduce la o uniune consensuală a două genuri, denumite părinte 1 și părinte 2. Bine, dar de ce e nevoie de aceste denumiri stranii de părinte 1 și 2? Păi, tocmai pentru a permite adopția, iar aici începe uriașa fărădelege care se pune la cale. De fapt, aceste cupluri de tot felul de „genuri există” de mii de ani în duhul lor pătimaș, însă nu au fost niciodată legalizate, până în zilele noastre. Au cedat deja acestor aberații până și Italia și Grecia, două bastioane ale conservatorismului creștin, catolic, respectiv ortodox. Între timp, la inițiativa lăudabilă a BOR, România strânge timid semnături pentru organizarea unui referendum pe această temă. Poate că acest referendum va fi organizat și va demonstra că la noi încă mai există o majoritate solidă care susține căsătoria între un bărbat și o femeie și dezavuează legalizarea căsătoriei între „genuri”, însă istoria recentă demonstrează faptul că referendumul nu reprezintă literă de lege pentru politicienii din parlamentul de pe malul drept al Dâmboviței. Rămâne de văzut.”

Nelu B., inginer: „Domnule, mie îmi vine să vomit când aud de homosexuali. Dumnezeu ne-a creat bărbat și femeie. Nu știu dacă e boală sau nu. Dar să se trateze! Fiecare organ are funcționalitatea lui. Dacă toți am fi homosexuali, ar dispărea rasa umană. N-ar mai exista familii, copii. Îi detest și i-aș interzice prin lege. Pe timpul lui Ceaușescu, un prieten de-al meu s-a internat în spital. Și pentru că erau bolnavi prea mulți, a trebuit să doarmă în pat cu unul. Noaptea a început să-l pipăie. S-a trezit și l-a luat la bătaie, până l-a umplut de sânge. A venit miliția și i-a făcut dosar victimei. Să nu înțelegeți că sunt pro violență, însă nu trebuie înlocuită anormalitatea cu normalitatea.”

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Senatorul Eugen Pîrvulescu are FLER! Cinci dintre candidații susținuți de acesta au câștigat fotoliile de primari

Senatorul Eugen Pîrvulescu are “mână bună”, atunci când vine vorba de identificarea unor candidați pentru funcțiile de primar. A...

Articole similare