8.7 C
Judeţul Teleorman
miercuri, aprilie 24, 2024

(Puțin pamflet) Miracol: Bolnavii de la SJU Alexandria se vindecă doar uitându-se la… fațada clădirii!

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Anunțat ca unul din cele mai moderne din țară, Spitalul Județean de Urgență (SJU) Alexandria e precum zicala: „Afara-i vopsit gardul, înăuntru-i leopardul”! Fraților, țineți-vă bine, pentru lucrările de infrastructură și renovare, s-au cheltuit…883.617.718.900 de lei vechi!!! În loc să se cumpere aparatură, un tomograf și medicamentele necesare bolnavilor. Este ca și cum, înfometat, te așezi la o masă din aur masiv, privești la ea ca boul și înghiți în sec până leșini. Păi, asta ne trebuia nouă? Și asta, într-adevăr, dar mai întâi cele necesare pentru tratarea pacienților. Nu să-i trimiți să-și cumpere medicamentele și pansamentele. O politică de râsul curcilor. Un sistem el însuși bolnav.
N-avem doctori specialiști, în schimb, banii sunt aruncați aiurea pe te miri ce. N-ar strica un control la sânge al instituțiilor statului. Să se ia filă cu filă și să se constate neregulile. Cine a avut contracte comerciale cu unitatea respectivă, cu cât s-au vândut cartoful, roșiile, pulpa de pui. Din informațiile noastre, prețurile au fost umflate și de zece ori. Miliarde și miliarde nejustificate în buzunarul unora, prin licitații trucate și inginerii financiare. Aici sunt aparatura medicală și medicamentele inexistente. Aici este bătaia de joc a celor care au condus județul.
Una peste alta, la SJU Alexandria se întâmplă un miracol: bolnavii ies în fața clădirii, privesc fațada ca într-un exercițiu de yoga, și se vindecă!!!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Angajări în primăriile şi instituţiile din Teleorman. Se caută director medical, şofer, zidar, electrician şi mecanic auto

În următoarea perioadă, câteva instituţii publice şi primării din judeţul Teleorman vor organiza concurs pentru ocuparea unor funcţii declarate...

Articole similare