8.7 C
Judeţul Teleorman
miercuri, aprilie 24, 2024

E oficial! Lucian Militaru se retrage. Îl susține pe Adrian Carabet pentru primăria Videle

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Omul de afaceri Adrian Carabet va fi candidatul Partidului Național Liberal pentru primăria orașului Videle. Informația a fost confirmată de către Lucian Militaru, care a declarat că Adrian Carabet este cea mai bună soluție pentru câștigarea primăriei.
”Voi rămâne președintele PNL Videle și, din această funcție, îl voi sprijini pe Adrian să devină primarul orașului. Faptul că am renunțat la candidatură nu se datorează unor probleme personale, așa cum unii au lăsat să se înțeleagă. Am considerat că Adrian Carabet este persoana potrivită pentru a ocupa funcția de primar”, a precizat Militaru.
Despre o posibilă candidatură a sa la alegerile parlamentare, Lucian Militaru a spus că este prematur să se discute, o decizie finală urmând a fi luată după alegerile locale. Cu toate acestea, deputatul liberal a lăsat să se înțeleagă că va candida pentru un nou mandat în legislativul țării.

M.D.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Angajări în primăriile şi instituţiile din Teleorman. Se caută director medical, şofer, zidar, electrician şi mecanic auto

În următoarea perioadă, câteva instituţii publice şi primării din judeţul Teleorman vor organiza concurs pentru ocuparea unor funcţii declarate...

Articole similare