31.3 C
Judeţul Teleorman
joi, iunie 13, 2024

Tânărul care i-a înfipt furca în cap partenerului de băutură a fost arestat

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Vâlvoi Daniel, un tânăr din comuna Răsmirești, a fost arestat pentru 30 de zile, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor.

” Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Teleorman şi dispune arestarea preventivă a inculpatului Vâlvoi Daniel, pe o perioadă de 30 zile, cu începere de la data 27 august 2016 până la 25 septembrie 2016, inclusiv”, se arată în soluția dată de către judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Teleorman.

Oribila scenă a avut loc în data de 25 august, când, după câteva pahare, cei doi s-au luat la ceartă. Criminalul a pus mâna pe o furcă pe care i-a înfipt-o direct în cap partenerului de băutură. După ceteva ore de la spitalizare, victima, în vârstă de 26 de ani, a decedat.

Cetățenii din comună au declarat că între cei doi exista un conflict mai vechi. Pe vremuri, sora criminalului a fost iubita victimei. În urmă cu câțiva ani, fata a fost găsită spânzurată, în pădurea din localitate. De atunci, Vâlvoi a dat vina pe victimă, reproșându-i, de fiecare dată, că el a omorăt-o, chiar dacă cercetările efectuate la timpul respectiv au arătat că tânăra și-a pus singură capăt zilelor. Dacă va fi găsit vinovat, ucigașul riscă să rămână 25 de ani după gratii.

C.R.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Senatorul Eugen Pîrvulescu are FLER! Cinci dintre candidații susținuți de acesta au câștigat fotoliile de primari

Senatorul Eugen Pîrvulescu are “mână bună”, atunci când vine vorba de identificarea unor candidați pentru funcțiile de primar. A...

Articole similare