15.9 C
Judeţul Teleorman
sâmbătă, iunie 15, 2024

Service-ul lui Popescu, la un pas de a fi cuprins de flăcări!

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Un puternic incendiu a izbucnit luni seara pe o suprafată de 200 de metri de vegetație uscată, la ieșire din municipiul Alexandria. Pentru stingerea focului, Detașamentul de Pompieri Alexandria a intervenit cu autospecială dotată cu apă. Zona cuprinsă de flăcări se află la numai câțiva metri de Service-ul lui Popescu, iar până la sosirea pompierilor angajații societății comerciale un încercat să izoleze focul cu sacii.

Nu s-au înregistrat pagube materiale, iar din declarația purtătorului de cuvânt al ISU Teleorman, Epure Traian, reiese că nu a existat riscul ca focul să ajungă la spațiile sau locuințele din zonă.

Un cetățean care locuiește în blocurile de la ieșire din municipiul Alexandria a afirmat că fumul era atât de dens, încât a ajuns și în apartamentele din vecinătate.

”Până și hainele de pe noi miroseau”, a mai spus respectivul cetățean.

C.R.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Deficiențe în alimentarea cu energie electrică, în 27 de localități din Teleorman. Echipele Distribuție Oltenia acționează pentru remedierea incidentelor

Începând cu data de 13 iunie, ora 17:00, județele din aria operațională Distribuție Oltenia au intrat sub incidența codului...

Articole similare