29.7 C
Judeţul Teleorman
joi, iunie 13, 2024

Teleormănean prins la vama din Giurgiu cu articole contrafăcute

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

La sfârșitul săptămânii trecute, polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au efectuat formalitățile de frontieră, pe sensul de intrare în țară, pasagerilor din mai multe autocare care circulau pe ruta Turcia — România.

Cu ocazia controlului amănunțit efectuat asupra mijloacelor de transport, polițiștii de frontieră au descoperit, în compartimentele marfă ale acestora, 350 articole vestimentare și 157 flacoane de parfum, inscripționate cu numele unor firme cunoscute, produse susceptibile a fi contrafăcute.

La cercetări s-a stabilit că proprietarii bunurilor sunt trei cetățeni români cu vârste cuprinse între 22 si 69 de ani, domiciliați pe raza județelor Galați, Ilfov și Teleorman, precum și un cetățean turc, în vârstă de 24 de ani, pasageri în autocare. Aceștia au declarat că au cumpărat bunurile din mai multe centre comerciale din Istanbul — Turcia, cu scopul de a le comercializa în piețele din România.

Bunurile, în valoare totală de 53.500 lei dacă ar fi fost originale, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație fără drept a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu marca înregistrată pentru produse identice sau similare, faptă prevăzută și pedepsită de art. 90, alin.1, lit b din Legea 84/1998. Lucrările penale au fost preluate spre instrumentare de către ofițerii de poliție din cadrul S.P.F Giurgiu.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Senatorul Eugen Pîrvulescu are FLER! Cinci dintre candidații susținuți de acesta au câștigat fotoliile de primari

Senatorul Eugen Pîrvulescu are “mână bună”, atunci când vine vorba de identificarea unor candidați pentru funcțiile de primar. A...

Articole similare