24.1 C
Judeţul Teleorman
vineri, aprilie 12, 2024

Senator Eugen Pîrvulescu, preşedintele PNL Teleorman: “Dragi teleormăneni, dragi români, suntem în siguranţă!”

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

În ultima perioadă, din ce în ce mai mulţi oameni îşi manifestă teama de un eventual război, cu tot ce implică el, iar ştirile false alimentează din plin această situaţie.

Dragi teleormăneni, dragi români, suntem în siguranţă!

Vizita vicepreşedintelui SUA, doamna Kamala Harris, este o puternică garanţie pentru securitatea României şi demonstrează că relaţia dintre cele două state este solidă şi se bazează pe solidaritate.
România are un partener strategic major şi este parte din NATO. SUA au confirmat în aceste zile şi săptămâni că sunt angajate să apere fiecare centimetru de teritoriu NATO, iar vizita vicepreşedintelui SUA şi întrevederea cu Preşedintele Klaus Iohannis demonstrează importanţa acordată României în actualul context. Nu avem nici un motiv de teamă, iar tensiunile sociale privind războiul nu au nici o bază reală.
Suntem apăraţi, facem parte din cea mai puternică alianţă din lume, iar România, ca ţară vecină Ucrainei, primeşte o atenţie deosebită din partea tuturor statelor membre NATO, mai ales în această perioadă.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Accident pe raza localităţii Trivalea Moşteni. Un tânăr de 19 ani a decedat

Polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Videle au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și...

Articole similare