1.4 C
Judeţul Teleorman
vineri, decembrie 8, 2023

Fotbal feminin. CSM Alexandria îşi consolidează poziţia a treia, după remiza cu Politehnica Timişoara

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

După remiza obţinută în deplasare, pe terenul celor de la Politehnica Timişoara, echipa de fotbal feminine a Clubului Sportiv Municipal Alexandria rămâne pe podium, ocupând locul III.
“Plecăm neînvinse din deplasarea de la Timişoara, unde am obţinut un rezultat de egalitate, 1-1, împotriva echipei Politehnica, golul nostru fiind marcat de Iulia Iorgoni în prima repriză. Echipa trimisă în teren de antrenorul Călin Pistolea: Andreea Pencea, Gabriela Rizea, Oana Dumitrache, Iulia Iorgoni, Ana Maria Boldeiu (Mădălina Zanfir 60), Claudia Pană, Andreea Diţă, Cristina Tudorache, Otilia Durlă, Andra Olaru, Alexandra Nica. După acest rezultat, Clubul Sportiv Municipal Alexandria rămâne pe locul trei, cu un număr de 28 de puncte, după 13 etape”, se arată într-un mesaj postat pe pagina de socializare.
Etapa următoare fetele noastre vor întâlni, pe teren propriu, în localitatea Plosca, echipa Olimpia Cluj-Napoca, duminică, 20 martie.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

ITM Teleorman, acţiune de verificare privind utilizarea echipamentelor de muncă şi a tehnologiilor in parchetele forestiere

Pe parcursul anului 2023, Inspectoratul Teritorial de Muncă Teleorman a desfăşurat o acţiune de verificare a modului în care...

Articole similare