17.2 C
Judeţul Teleorman
sâmbătă, iunie 15, 2024

Senator Eugen Pîrvulescu, în mijlocul locuitorilor, cu ocazia Zilei comunelor Bragadiru şi Dracea

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Am participat cu mare bucurie la sărbătoarea comunelor Bragadiru și Dracea, două comunități administrate de primari liberali care au ce sărbători.
De fiecare dată când mă aflu în mijlocul teleormănenilor mă simt onorat de atitudinea lor deschisă și de modul în care reușesc, de fiecare dată, să ne arate că bucuria adevărată este în cele mai simple lucruri.
Atât primarul comunei Bragadiru, Cristian Chisac, cât și primarul comunei Dracea, Cristian Tismănaru, au demonstrat că atunci când îți dorești cu adevărat dezvoltare, proiectele pentru comunitate nu se opresc nici un moment.
Mulțumesc locuitorilor celor două comune pentru că m-au primit atât de frumos in mijlocul lor și îi asigur și pe această cale că voi susține în continuare, cu tot ce ține de implicarea mea în calitate de senator, toate demersurile privind dezvoltarea acestor comunități cu oameni frumoși și gospodari, demne de tot respectul.
De asemenea, le mulțumesc celor doi primari liberali, Cristian Chisac și Cristian Tismănaru, pentru invitația de a le fi alături în aceste momente de sărbătoare.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Deficiențe în alimentarea cu energie electrică, în 27 de localități din Teleorman. Echipele Distribuție Oltenia acționează pentru remedierea incidentelor

Începând cu data de 13 iunie, ora 17:00, județele din aria operațională Distribuție Oltenia au intrat sub incidența codului...

Articole similare