29.7 C
Judeţul Teleorman
joi, iunie 13, 2024

Se va reîntoarce Casa de Cultură din Alexandria la Sindicate?

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Deși o hotărâre de guvern consfințește trecerea Casei de Cultură din Alexandria în patrimoniul primăriei reședință de județ, după ce totae procesele în justiție (inclusiv Curtea de Apel București, unde sentința a rămas definitivă și irevocabilă) cu Sindicatele au fost câștigate de noul „proprietar”, se pare că lucrurile au luat o nouă turnură. Nimic nu mai este sigur. (Există, totuși, numeroase inadvertențe. Plus aportul politic al lui Liviu Dragnea, ca vicpremier al României.)

Dacă situația se menține, ar fi primul edificiu cultural din țară care devine proprietatea altucuiva decât a celui de drept, ceea ce ar însemna un precedent priculos.

Se pare că întreg procesul în justiție e cusut cu ață albă, „autohtonii” dând o mare mână de ajutor, în dorința lor ca edificiul cultural să fie luat de către primărie și astfel salariile să fie asigurate.

Liderul sindical,Bogdan Hossu, preşedintele CNS „Cartel Alfa”, a inițiat o serie de acțiuni, apelând la o casă celebră de avocatură, să poată anula în instanță hotărârea de guvern. Din sursele noastre, s-ar fi găsit și actul de proprietate al Casei de Cultură din Alexandria. Aceleași surse ne-au declarat că șansele ca lăcașul de cultură să revină Sindicatelor sunt de peste 95%.

Povestea în sine are și ceva iz penal. Vom afla la timpul cuvnit. Nu putem vorbi fără probe. Deocamdată.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Senatorul Eugen Pîrvulescu are FLER! Cinci dintre candidații susținuți de acesta au câștigat fotoliile de primari

Senatorul Eugen Pîrvulescu are “mână bună”, atunci când vine vorba de identificarea unor candidați pentru funcțiile de primar. A...

Articole similare